Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Filmik pokazowy:

Postanowiłem napisać Tradehacka do Metina.
Co należy zrobić?
1. Pobrać plik
2. Wypokować zawartość
3. Pakerem rozpakować roota clienta serwera na którym chcemy TradeHackować
4. Wklejamy tam plik, z pobranej paczki z folderu "Root"
5. Tak na wszystkie, pakujemy, wklejamy do gry i odpalamy grę :)

Download:

...

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/f2a829ab3e278f1579355310f8d72c50919c9b812b0194ab0a71522bdf533dc0/analysis/1386721929/
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakoś ciężko mi w to uwierzyć. Może film z innego serwera dłuższy? Sam to zrobiłeś?

Mogę rano ponagrywać filmiki z innych serwerów, właśnie kładę się spać.

I tak, sam zrobiłem ;).

Opublikowano

cięzko mi uwierzyć, z wrażenia sciagne pierwszego lepszego clienta, i to zrobie i dam edita za niedługo ;), ale jeżeli to prawda to moze byc metinowa rewolucja ^^

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

cięzko mi uwierzyć, z wrażenia sciagne pierwszego lepszego clienta, i to zrobie i dam edita za niedługo ;), ale jeżeli to prawda to moze byc metinowa rewolucja ^^

No właśnie w tym problem że zacznie się masowe okradanie

GaimdKk.jpg

Opublikowano

No właśnie w tym problem że zacznie się masowe okradanie

ja o tym doskonale wiem, ten fakt mnie akurat nie cieszy, ale zapewne znajdą sposoby żeby to też zablokować. o ile to wgl działa. a z rewolucja chodziło mi o to że nie zaprzeczymy sobie że od wielu lat ludzie w metin2 mówili o tym trade hacku aż w koncu jest możliwość powstania go.

Opublikowano

Mam takie tylko pytanko... Jak to odpalić na MPCforum.pl ? Na MPCforumie nie ma roota :( Może w jakimś innym pliku to siedzi :/ I z tym problem :/ Możecie jakoś pomóc ?

Opublikowano

Mam takie tylko pytanko... Jak to odpalić na MPCforum.pl ? Na MPCforumie nie ma roota :( Może w jakimś innym pliku to siedzi :/ I z tym problem :/ Możecie jakoś pomóc ?

Mam ten sam problemik na ventrisie, nie ma roota w packu, sciagne inny i zobaczę chyba że zaraz dostaniemy odp gdzie to może się Znajdywać.

Opublikowano

Mam ten sam problemik na ventrisie, nie ma roota w packu, sciagne inny i zobaczę chyba że zaraz dostaniemy odp gdzie to może się Znajdywać.

DrMagK2 wbije to może nam nam napisze :P Ten Mistrzu nasz :P

Opublikowano

MPCforum root to dane tak jak na Ravii, pewnie wzieli od nich clienta a na tym calym ventrisie to nie wiem bo nie mam ich clienta, zreszta po co ci to tradehackow nie ma i nie bedzie.

Opublikowano

MPCforum root to dane tak jak na Ravii, pewnie wzieli od nich clienta a na tym calym ventrisie to nie wiem bo nie mam ich clienta, zreszta po co ci to tradehackow nie ma i nie bedzie.

No teraz juz nie potrzebne skoro Ludzie to sprawdzili pisałem to nim wszystko się wyjasniło ;P

Opublikowano

Czyli tym hackiem nie da sie okradac?

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Widzicie jego tematy w sygnaturce?
YangBug na PL widać że to oszust.
Nie ma czegoś takkiego jak trade hack...
Pewnie nie macie już kont.

Opublikowano

Czyli tym hackiem nie da sie okradac?

Efekt jest wizualny.

Widzisz ten item w swoim eq, ale go tam nie ma i nic z nim zrobić nie możesz, zaś druga osoba tego itema nie traci.

Odpowiedź brzmi nie ;)

To by dostał perma.Mogę Ci to zagwarantować.

Opublikowano

Co ty pierdolisz ? Yangbug działa, czytałeś ten temat z yangbugiem, że się wypowiadasz ? ...

Opublikowano

oczywiste że nie działa w taki sposób jak by wszyscy chcieli nie jedni już próbowali dokonać niemożliwego ale jak wiadomo czegoś takiego nie da się zrobić a jeżeli nawet jakiś geniusz by to zrobił wątpie żeby się podzielił

SUKCES MA WIELU OJCÓW PORAŻKA JEST SIEROTĄ - Młody M

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...