Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno yang

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Chciałem kupić trochę yangów na serwer s50 (dawny solar) dlatego chciałem Was prosić jak kupować aby nie dać się zbanować? Aby uniknąć oszustwa, lepiej kupować od normalnych graczy którzy mają po 50kk czy od firm które mają o te kilka groszy drożej (kupuję małe ilość więc te 50 groszy nie robi różnicy)

PS jest to moje pierwsze kupno yang więc możecie mi od razu powiedzieć jak wgl zapłacić za te yangi nie mając karty kredytowej (tylko gotówka)?

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Bana za kupno yang ciężko jest dostać.Nie oszukujmy się..ale żeby za to dostać bana to musiałbyś się postarać :D

Odbieraj yangi postaciami z małymi lvlami i natychmiast przerzucaj je na swoją postać główną.Yangi odbieraj tam, gdzie jest dużo ludzi(m1/ch1).

Żeby był ten ban to musieliby mieć dowody.

Jak kupujesz z Allegro to patrzysz na komentarze sprzedającego :-)

Opublikowano

Siema

Chciałem kupić trochę yangów na serwer s50 (dawny solar) dlatego chciałem Was prosić jak kupować aby nie dać się zbanować? Aby uniknąć oszustwa, lepiej kupować od normalnych graczy którzy mają po 50kk czy od firm które mają o te kilka groszy drożej (kupuję małe ilość więc te 50 groszy nie robi różnicy)

PS jest to moje pierwsze kupno yang więc możecie mi od razu powiedzieć jak wgl zapłacić za te yangi nie mając karty kredytowej (tylko gotówka)?

Najlepiej jest to robić na ch handlowym gdzie jest sporo osób żeby wmieszać się w tłum. Ustawiasz się z yangsellerem o danej godzinie on mówi ci jaka ma być nazwa sklepu wystawiasz np. potke o danej wartości yang(zależy ile kupiłeś) i tyle.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jezeli masz konto allegro wystarczy wejsc na aukcje, kupic ilosc pakietów (ile zechcesz), allegro kieruje cie do danych adresowych itp. wybierasz jakim bankiem chcesz zapłacić i klikasz dalej - allegro przekierowywuje cię na stronę swojego banku - logujesz się i potwierdzasz przelew.

PS. Polece CI te yangi:

(sam kupilem).

Jakbys mało zrozumial:

Opublikowano

Jak nie masz konta w banku, umawiasz się ze sprzedającym, podaje Ci wszystkie potrzebne dane. Lecisz na pocztę, wypełniasz druczek z jego i swoimi danymi, wysyłasz, koszt przelewu 2.50zł. Przelew idzie do 2-3dni, jeżeli sprzedający się zgodzi, może dać Ci towar za okazanie dowodu wpłaty.

Reaver & Larron

Twórca rangi Moderator WWW, MPC Coders Team, Gold Member.

Opublikowano

Lepiej kup od firmy. Yangi przyjmij na nowo założone konto i po prostu po jakimś czasie przełóż je na główne. Aczkolwiek nie trzeba tak robić, ponieważ są marne szanse na dostanie bana za kupno yang, gm'i bardziej skupiają się na wyszukiwaniu haxów itp.

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...