Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem HELP ME :(

K4meleon_96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodawałeś coś do cs-a? (Modele itp.)

Steam / Non Steam?

Od kiedy tak się dzieje?

Jak już dołączysz to masz lagi?

Opublikowano

Non steam , Windows 7

robilem formata laptopa i przeszedlem z xp na windowsa 7 , na poczatku 2/3 dni szlo dłużej chyba ale nie jak jak teraz na filmie ;(

tak , wchodze na serwer i jak dynamicznie poruszam myszką to laguje mnie, nie zawsze ale czesto

Opublikowano

pomogła , juz w maire zdarzam wejsc na serwa, ale bylo tylko 10/23 osob , moze przez to :D

tylko zostal problem tych straszncych lagów , macie na to jakies sprawdzone metody , ping mialem przed chwila po 25-40 , a lagowalo nie milosiernie

Opublikowano

Zmienilem sb rozdzielczosc na taką jakas z dłuzsza nazwą i juz wtedy jak wylacze modele broni na serwie to juz praktycznie nie laguje ;d

Myślisz ze jakbym sciagnal nowego csa to by dzialalo lepiej ?

Opublikowano

wiesz co moze byc przez to ze przeszedles na win 7 mozesz miec za slaby komputer i win 7 zabiera ci za duzo ram. Jesli na xp bylo wszystko dobrze to wroc do xp :)

Opublikowano

Ja sie na tym zbytnio nie znam , kolega taty zrobil mi formata i oczyscil wentylator ;) ,

z uwagi na gre nie bd znowu zawracal mu glowy , jakos to wytrzymam .

krzychu to jak sadzisz , nowy cs dalby cos?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...