Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koleżanka z klasy Wtf ?

Najlepszy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak Mieszkamy daleko od siebie no i tak chodzimy do jednej klasy przytuliła mnie raz no i poczułem te coś zwane ,,miłością'' No jak ją przytulam to jej to wo gule nie przeszkadza . No jak ja mogę przeciągnąć ją na swoją stronę no bo oboje mamy takie mieszane uczucia czy coś z tego będzie Jak mogę ją poprosić o chodzenie zrobić jej prezent jakiś ?

Opublikowano

Jak przytulisz, się do obojętnie jakiej dziewczyny czujesz to 'coś' jak nic wiecej do niej nie czujesz to nawet nie pros o chodzenie, bo ją zranisz B)

Opublikowano

Jak przytulisz, się do obojętnie jakiej dziewczyny czujesz to 'coś' jak nic wiecej do niej nie czujesz to nawet nie pros o chodzenie, bo ją zranisz B)

ale jak czulem to cos to dopiero przytulilem ;p

najperw poczulem rozumiesz o co chodzi ;D

Opublikowano

Nie wiem czy mieszkam w jakimś dziwnym mieście ale u nas przytulanie się do siebie to forma przywitania o.0 I to nie tylko dziewczyny między sobą ale dziewczyny z chłopakami też. Więc może przez to przytulanie się po prostu witacie a ty o tym nie wiesz? Skąd wiesz że ona ma co do tego mieszane uczucia? Mówiła ci? Może ''popracuj'' z nią do końca świąt jak będzie chciała przejść na wyższy level witania się czyli całus w policzek to chyba znaczy że coś czuje do cb. Ale i tak nie jestem do tego pewien bo ja jestem na najwyższym poziomie witania (całus w usta) i jakoś z żadną dziewczyną nie chodzę :3

Opublikowano

Jeśli jesteś w gimnazjum to daj se spokój, tam laski robią takie rzeczy dla fejmu.

Może się założyła z kimś i zniszczy ci uczucia...

W wieku gimnazjalnym dziewczynkom do głowy wpadają różne debilizmy...

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Rozumiem że ten wiek co masz podany w profilu to troll, tak?

em-ouwsztkagobginctmswi.png

Następny durny temat, czego tu ludzie nie wymyślą. Będziesz się kierował to co ktoś Ci na forumku napisze w sprawie miłości? Daleko ziomek zajdziesz.

Jak mogę ją poprosić o chodzenie zrobić jej prezent jakiś ?

Chodzić to możesz sobie z psem na spacer, no chyba że z tej Twojej koleżanki jakaś bura suka no to rozumiem. Wiesz co, tak myślę że najlepszym prezentem dla niej będzie dziecko.

Chciałbym też od razu pogratulować temu dziecku takiego przyjebanego ojca! Jak zmienić pieluszki też zapytasz na forum? "Moje dziecko ma raka, co mam zrobić"?

Chcę dla Ciebie jak najlepiej, posłuchaj mojej rady. Weź się kurwa za swoje życie bo troll tak czy inaczej marny jest z Ciebie. Zostań dawcą organów czy coś przynajmniej będzie z Ciebie jakiś pożytek.

Pozdrawiam was Janusz.

Opublikowano

Posadź ją na świni i krzycz: "Krzycz Trybson!"

tak krzycz .

Rozumiem że ten wiek co masz podany w profilu to troll, tak?

em-ouwsztkagobginctmswi.png

Następny durny temat, czego tu ludzie nie wymyślą. Będziesz się kierował to co ktoś Ci na forumku napisze w sprawie miłości? Daleko ziomek zajdziesz.

Chodzić to możesz sobie z psem na spacer, no chyba że z tej Twojej koleżanki jakaś bura suka no to rozumiem. Wiesz co, tak myślę że najlepszym prezentem dla niej będzie dziecko.

Chciałbym też od razu pogratulować temu dziecku takiego przyjebanego ojca! Jak zmienić pieluszki też zapytasz na forum? "Moje dziecko ma raka, co mam zrobić"?

Chcę dla Ciebie jak najlepiej, posłuchaj mojej rady. Weź się kurwa za swoje życie bo troll tak czy inaczej marny jest z Ciebie. Zostań dawcą organów czy coś przynajmniej będzie z Ciebie jakiś pożytek.

Pozdrawiam was Janusz.

w profilu to troll ps serdeczne huj ci w dupe . nie masz po co sie wypowiadac nara.

Nie wiem czy mieszkam w jakimś dziwnym mieście ale u nas przytulanie się do siebie to forma przywitania o.0 I to nie tylko dziewczyny między sobą ale dziewczyny z chłopakami też. Więc może przez to przytulanie się po prostu witacie a ty o tym nie wiesz? Skąd wiesz że ona ma co do tego mieszane uczucia? Mówiła ci? Może ''popracuj'' z nią do końca świąt jak będzie chciała przejść na wyższy level witania się czyli całus w policzek to chyba znaczy że coś czuje do cb. Ale i tak nie jestem do tego pewien bo ja jestem na najwyższym poziomie witania (całus w usta) i jakoś z żadną dziewczyną nie chodzę :3

u nas tak jeszcze zadna osoba się nie witala ;(

Opublikowano

hahahah, ostro.
nie żeby coś, ale przytulenie to już miłość? u mnie także jest to forma przywitania, jak 3/4 mojej szkoły.. nie wiem jak to tam u was wygląda, ale ostro musi być xD
zagadaj i powiedz, problem jaki xD chyba podstawówka i twoja pierwsza XDD

Opublikowano

Już myślałem, że Z banowany założył kolejny gimbusiarski temat o tym jak bardzo mu stanął bo dziewczyna powiedziała mu cześć po tym jak go zaczepiała na fejsbuczku.

Kurwa, ja naprawdę rozumiem, że to Pogaduszki ale naprawdę nie macie lepszych tematów? Mnie to osobiście śmieszy, a zarazem smuci bo tacy ludzie tępi są chyba tylko w Polsce i w USA. Rosji oczywiście to ja nie liczę bo to nie kraj tylko styl życia.

A żeby nie było, że offtopuje to jakby to napisał Gryffin..

"Wyruchaj tą małą szmatę, a potem zabij i zakop ciało, mogę wysłać ci szpadel. "

Opublikowano

Stary, zapytaj sie jej najpierw "Trzeba z toba chodzic, czy sie ruchamy". Mozliwe ona na to poleci. Przytulaj ja dalej, macaj, caluj, lizaj itd. mozliwe ze dasz rade :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Już myślałem, że Z banowany założył kolejny gimbusiarski temat o tym jak bardzo mu stanął bo dziewczyna powiedziała mu cześć po tym jak go zaczepiała na fejsbuczku.

Kurwa, ja naprawdę rozumiem, że to Pogaduszki ale naprawdę nie macie lepszych tematów? Mnie to osobiście śmieszy, a zarazem smuci bo tacy ludzie tępi są chyba tylko w Polsce i w USA. Rosji oczywiście to ja nie liczę bo to nie kraj tylko styl życia.

A żeby nie było, że offtopuje to jakby to napisał Gryffin..

"Wyruchaj tą małą szmatę, a potem zabij i zakop ciało, mogę wysłać ci szpadel. "

Hah tez myslalem ze to Z banowany xDD

A wogole to gimbazjum +przytulaski+ fejmy sie nie licza kochaniutki B)

A po za tym

print-trimmed-1.png

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...