Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Super komputer i super lagi

Meyf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Komputer mam bardzo dobry, a lagi w metinie nieziemskie. Gram na prywatnym serwie, gdzie np. w m2 stoi około 40 osób. I gdy tam stoje to mam straszne lagi.

jakiś miesiac temu mogłem odpalić 5metków w m1 jinno, teraz ledwo w m2 na 1koncie stoje, a nic nie instalowałęm żadnych syfów, (chyba że cos przypadkowo odinstalowałem)

To tak: win 8

intel i5 graphics 4000
procesor intel64 family 6 model 58 stepping 9
szybkosc procesora 2594
ram 8000

Internet też niczego sobie, neostrada bez limitu 100mb

Your life. Your freestyle !

Opublikowano

Ogólnie problem jest z samym Windowsem8, nie nadaje się do grania w M2 (strasznie dużo tematów na forum odnośnie jego działania).

Masz możliwość zainstalowania Win7 czy do ósemki jesteś przywiązany? ;)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Jestem przywiązany. Ale stary, jakiś miesiąc temu 5 metków w m1 jinno, a teraz 1kontem ledwo w m2. Wiec cos sie stało xD

Opublikowano

Jestem przywiązany. Ale stary, jakiś miesiąc temu 5 metków w m1 jinno, a teraz 1kontem ledwo w m2. Wiec cos sie stało xD

Win8 nie jest przystosowany do gier. Jest on głównie z myślą o laptopach na dotyk etc.

Zaktualizuj BIOS'a i zainstaluj frameworka.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Biosa zaktualizowałem, moj sw update nie wykrywa żadnych aktualizacji do zainstalowania. Nie wiesz co mogłem usunąć ? ;d bo 5 metkow m1 jinno a 1 ledwo metek w m2 to jest różnica

I do tego mój kumpel ma też win 8 i o wiele słabszego lapka i on tak samo jak ja kiedyś postawi kilka kont na m1 jinno ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...