Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań o Playstation 4

Alex Mercer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to za brednie? xD Piszesz o konsoli o ktòrej nie masz pojęcia. PS4 kosztuje 1800 a gry ok 250. Te twoje darmowe gry ze strony internetowej to zwykłe lamerskie piractwo. PS4 nie jest "nieprzygotowane" tylko zabezpieczone przed takimi lamusami jak ty co kradną gry. Nie bedzie żadnego grania na PC przez PS4. Na PS4 nie bedzie gier z PS3. Znasz sie na temacie jak ziemniak pou.

Opublikowano

Na konsole dotychczasowe (wszystkie starsze ps3 FVAT/Slim/nie wiem czy SuperSlim) można wejść na pewną stronę internetową, kliknąć download i po 30 minutach masz nową grę na wieczór :) - Ziomek musisz mieć przerobioną konsole co się wiąże z niedostępnym multi , trzeba ja zgrać na płyte, płyty BD nie są takie tanie :) i konsola też ma ograniczony żywot po takim zabiegu. A PS4 naprawde warto! to konsola która bedzie służyła bardzoo długo

RMCF

Opublikowano

Mam PS4 od piątku i jestem zachwycony. Kupiłem czystą z jednym padem za 1800zł. Dokupiłem dwie gry, Battlefield 4 oraz Assassin's Creed IV Black Flag i jestem pod wielkim wrażeniem. Konsola wcale się nie przegrzewa. Stała włączona przez cały dzień i była co najwyżej letnia. Pad jest świetny. Nie wiem co ludzie musieli z nim robić, że po kilku dniach się im rozwalał. Chyba specjalnie go niszczyli. A co do gier to już zależy od gustu. Mi aktualnie zależało tylko na dwóch grach, które wyżej wymieniłem. Z czasem dokupię Knacka, Killzone'a i kilka innych.

Opublikowano

Ziom ale ps4 kosztowała 2400 a teraz 1800 y a ps3 super slim nie idzie przerobić

Ziom ale ps4 kosztowała 2400 a teraz 1800 y a ps3 super slim nie idzie przerobić

Co ty chcesz nas zniechęcić do kupna ps4 jak ktoś będzie chciał to kupi !! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...