Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wirus sality, upewnienie

anonim7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema pożyczyłem kumplowi pendrive i dziś włożyłem go do siebie eset smart secruity 7 płatny znalazł go i usunął prawdopodobnie, potem nic nie miałem jak skanowałem, ale mam go w kwarantannie, chce wiedzieć czy czegoś mi nie zainfekował, a przy okazji co jest na dole jakieś błędy tam na dole logów, jeśli się znacie napiszcie chce wiedzieć czy wszystko jest ok.

Opublikowano

Jeżeli na tym pendrive nie miałeś żadnych wirusów, to 'prawdopodobnie' kolega zrobił sobie żart i ci pare wsadził :D.

Opublikowano

tzn? nie bo ja mu jakies pierdoly tylko przenosilem i nic nei znalazlo on oddal i znalazlo, ale jest czysto tak?

Przeskanuj jeszcze dla pewności Malwarbytes Anti Malware czy jak to sie tam pisze xD i spytaj sie tego kolegi co on tam wsadzil -.-

Opublikowano

skanowalem na szybko znlazlo 12 wirusow ale jakies pup nie zadne sality wiec na szybko kazdym logi wyciagnalem itd. jak zrobil to specjalnie to ja mu takiego wloze ze od razu format :) ale pogadam z nim

Opublikowano

skanowalem na szybko znlazlo 12 wirusow ale jakies pup nie zadne sality wiec na szybko kazdym logi wyciagnalem itd. jak zrobil to specjalnie to ja mu takiego wloze ze od razu format :) ale pogadam z nim

Włącz pełne skanowanie, i usuń all wirusy jakie ci wykryje.

Opublikowano

to troche zajmie chyba mam z 100 gb zajętego dysku ale oks

edit; tym programem usunalem 14 wirusow i robilem pelne,szybkie i blyskawiczne ;d eset na szybko nuic nie znalazl jeszcze uzyje cc ale sprawdzcie mi te logi raczej teraz juz nic nei mam

Opublikowano

Log sprawdzony. Nie masz sality więc nie masz się co bać ;)

"jak skanujesz to miej podłączony pendrive pod kompa." tak, bardzo mądre. żeby sality mu się na kompa wjebał.

Opublikowano

Log sprawdzony. Nie masz sality więc nie masz się co bać ;)

"jak skanujesz to miej podłączony pendrive pod kompa." tak, bardzo mądre. żeby sality mu się na kompa wjebał.

ok, potem będzie chciał podłączyć pendrajwa i co? wirus mu się wjebia na kompa

52126142219396245817.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...