Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dla kogo budować 'Wezwanie Kata'?

matteom5

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Ja go kupiłem z 10 razy w życiu, tylko gdy grałem go4lola przeciwko ww ten item +qss i ww nic nie robi. Można składać na każdym ad champie gdy w enemy jest ktoś z zajebistym lifestealem/spell vampem/hp regenem.

.

Opublikowano

Osobiście uważam, że to przedmiot dla nikogo. Statystyki są nie najgorsze: 25 AD + 25 kryta za 1900 ale jest to ślepa kiszka i używamy tego WYŁĄCZNIE przeciwko championom polegającym na leczeniu lub kradzieży zdrowia: Warwick, Vlad, Aatrox, żeby nazwać kilka.

Może na jakimś szalonym Bruiserze Teemo w build pod bycie wrednym szczurem........

Edit: Być może dobre na Nasusa na (przeciwko niemu) topie - ucinamy mu w pół jego sustain.....

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ten item zależy nie od naszej postaci, tylko od postaci przeciwnika :)

Kupujesz go pod ad, kiedy w enemy jest vladimir, aatrox, mundo, garen, warwick

1390848731-U997276.png

Opublikowano

Dokładnie. To działa jak Morello pod AP. Czyli osłabia regeneracje zdrowia i leczenie. Przydatne na właśnie tych WW i Vladimirów. Morello to się kupuje myślę, że na Swaina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...