Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposub Na Zarobek Kamieni Księżycowych

adRianV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy nie umiecie grac bez hackow i sposobow np na kowala bo te sposoby sa do dupy. A Wezcie napiszciie do JestemGits ma wlasna gildie i dobrze sie koleguje i gra

Opublikowano

ms.kreskówka naprawde mi sie podoba to ze wrzucasz taki sposób i wcale cie sie nie dziwie ze wszedzie reklamujesz tą stronke bo sam przez naszą rejestracja zdobywasz punkty ale i nam reklamujesz naprawde niezłą stronke jak tylko żłapie kase na konto to się zarejestruje, oczywiście z twojego linka:)bo co mi za różnica a osoba kótra stronke poleciła niech dostanie coś w zamian, jak mnie to nic nie kosztuje:)

+ ci wpada

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

w tydzierń musisz zarobi 20$ chyba

co to tego tygodnia to pewnosci nie mam czy dobrze gadam ale wypłata raczej od 20$

Opublikowano

kiedyś miałem stycznosc z stroną coś tego typu to masz jakies stronki i tam musisz na kazda wejsc i siedziec na niej pół minuty i dostajesz za ro punkty

najczęściej takie strony sa bardzo ograniczone wiec nie polecam ja musialem siedziec okolo godzina dziennie aby zarobic od 2 do 4zł

Opublikowano

czyli poprostu nieopłacalne za dużo czasu ci zabierze a za mało zarobisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...