Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa pokazująca ostatnią pozycję wroga

ThePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to jedna z funkcji XVM. Co Ci w nim przeszkadza? Wątpie że jest takie coś na tą wersje, bez XVM'a

Opublikowano

Nie chcę się załamywać % na wygraną. :P

I coś były jakieś rozmowy pamiętam czy to dozwolone czy nie.

Opublikowano

Jest to dozwolone na 100%.

Co Cię załamuje % na wygraną...? Jak masz 20% to tak czy siak przegrasz. Tak możesz się jedynie szybciej spodziewać tego wyniku.

Opublikowano

Jest to dozwolone na 100%.

Co Cię załamuje % na wygraną...? Jak masz 20% to tak czy siak przegrasz. Tak możesz się jedynie szybciej spodziewać tego wyniku.

Niee załamuje, ale kusi przycisk wróć do garażu :D. A pograłem chwilę i widzę że przez te kilka aktualek dalej wygrane 15:3 i przegrane 3:15 :D

Wrzuce tegoo XVM jak dozwolony.

Opublikowano

Niee załamuje, ale kusi przycisk wróć do garażu :D. A pograłem chwilę i widzę że przez te kilka aktualek dalej wygrane 15:3 i przegrane 3:15 :D

Wrzuce tegoo XVM jak dozwolony.

Łap dl:

Ściągasz xvm-5.0.1-test3.zip (9.9 MB)

Jeśli do zamknięcia to napisz, bo chce zamknąć swój 1 temat :)

Opublikowano

Łap dl:

Ściągasz xvm-5.0.1-test3.zip (9.9 MB)

Wziąłem już dl z spisu poradników. Alee już wiem dlaczego wcześniej nie wrzucałem xvm'a. Ping wzrasta, fpsy spadają już go wywaliłem. Jakoś muszę grać bez tej mapki.

Opublikowano

Wziąłem już dl z spisu poradników. Alee już wiem dlaczego wcześniej nie wrzucałem xvm'a. Ping wzrasta, fpsy spadają już go wywaliłem. Jakoś muszę grać bez tej mapki.

W spisie była stara wersja XVM'a, zapomniałem zedytować. Ściągnij tą i zobacz czy działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...