Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Metin2 PL hacki

kewmaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam poszukuje działających haków do metin 2 PL na server Negros czyli po furii serverów nie działa jak coś magicmetin2 mi więc proszę o innego jeśli jest

Opublikowano

Co ty gadasz Metin2 mod Kamera działa normalnie na Pl aktualnie an nim własnie siedze, jedyne co to nie ma już wbudowanej opcji waithacka, niestety była dla mnie najwazniejsza.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Polecam także :

www.m2bob.net

lecz jest płatny , ale lepszy od kamermoda

Ja bym chciał coś jak kamer mod zeby sobie tworzyc zbrojki +9 itp

Opublikowano

no dobrze ale jak na kamer modzie zrobic zeby nie wywalalo mi metka po kilku derzeniach na aktywowanym attack speedzie nawet jak mam go na 150 ;/ pozdrawiam i prosze o pomoc :)

Opublikowano

no dobrze ale jak na kamer modzie zrobic zeby nie wywalalo mi metka po kilku derzeniach na aktywowanym attack speedzie nawet jak mam go na 150 ;/ pozdrawiam i prosze o pomoc :)

Na speed attack zawsze wyrzuca z serwera, czy to kamer czy co innego to bez znaczenia.

A itemki +9 to nie na PL panie kolego wyżej ;-)

Opublikowano

Metin2mod.tk działa na pl-u bez problemowo By zrobić sb wh do niego wystarczy pobrać pliczek wh z głównej strony moda wrzucić wszystko do 1 folderu z grą odpalić grę wpisać /antifly zresetować grę i macie wh na kamermodzie :P

http://www.mpcforum.pl/topic/1078784-tut-jak-odpalic-wh-na-globalu-hot/

tutaj bardzo mądry pan bardzo mądrze to wytłumaczył :) działa bo używam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...