Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dragon Ball na PS3

Anteny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Chciałbym kupić grę na play station 3 Dragon Ball tylko nie wiem jaką część czy jakoś tak xD. W grze chciałbym żeby była ona długa i fabularna . Żeby były wszystkie postacie, transformacje i skille . Dzięki za odpowiedź. PS: Grałem w Dragon Ball Burst Limit i przeszedłem ją .

Opublikowano

Polecam ci Dragon Ball Z Dragon Ball z ultimate tenkaichi jeżeli chcesz pograć swoją kampanie. Tworzysz postać i grasz (Nie pamietam czy jest zwykła kampania). Lecz także polecam ci z kampanią dragon ball z budokai hd collection.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Tak jak poprzednik także polecam Dragon Ball Z Ultimate Tenkaichi. Sam posiadam i przeszedłem całą. Fabuła ze zetki+kinówki. Oczywiście można tworzyć własną postać jak i ją ulepszać. System walki jednak średni, mógłby być o wiele lepszy. Istnieje możliwość uzbierania siedmiu kryształowych kul i wypowiedzenia życzenia ^ ^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...