Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Xenox - serwer powstanie od nowa?

Ryukia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest coś komuś wiadome, że Xenox ma mieć reaktywację czy coś w ten deseń?

Przeczytałam to ostatnio w poście jakiegoś użytkownika na tym forum, ale przed tym nie słyszałam nic o tym, więc kieruję to pytanie do was, graczy.

A więc? Proszę o szybką odpowiedź, ale tylko jeśli ktoś jest pewny swoich informacji.

Pozdrawiam.

Opublikowano

wątpie, aby zgasili dotychczasowego xenoxa.

A nie wiesz nic więcej? Czy ma powstać może nowy serwer od administracji Xenoxa?

Opublikowano

Myślę, że nic w tym kierunku nie zostanie poczynione. M.in z tych powodów:

-Wiele osób zaprzestanie gry przez stracenie postaci 250 z eq 5/5/5 5/7/9

-Może to narobić kilka dodatkowych bugów które znowu będą wykorzystywane do wbicia lvl'a nieuczciwie

-Serwer nowy raczej nie powstanie jest Extreme, jest Gondor i Xenox. Ponadto na ExtremeMt2 niedawno był reset kont.

Opublikowano

A co sądzicie o grze na tym serwerze? Jest sens grania na Xenoxe, czy raczej nie?

A może jego s3, czyli Extreme? Ile gra tam graczy w godzinach szczytu?

Opublikowano

Na Xenoxie jest dobra zabawa, jesli lubisz wlasnie takie 4funki to polecam ;)

1. ile gra tam osób w godzinach szczytu?
  2. Słyszałam, że kiedyś był bug z sm i można było je sobie robić z niczego. A więc są ludzie, którzy przez ten bug są "mega" bogaci?
Opublikowano

Ja nie polecam, były tam kiedyś bugi na mnożenie sm a nawet broni, kiedyś kumplowi przetrzymywałem eq na 250 lvl ( z dwie postaci tego było i jeszcze depo) bo sobie chłopak na mnożył a GM sprawdzali jego konta xD Tak samo pamiętam jak ciągle sobie SM mnożył bo co jakiś czas jakiś bug był xDDD

A i jeszcze navi mozna sobie zalatwic :x

Opublikowano

1. ile gra tam osób w godzinach szczytu?
  2. Słyszałam, że kiedyś był bug z sm i można było je sobie robić z niczego. A więc są ludzie, którzy przez ten bug są "mega" bogaci?

1. Sporo, do 2k+ lajtem.

2. Tak, chyba jest nadal. Klikasz na tego gościa co ma monety (Tam gdzie wyświetla się stan Twoich monet oraz jest sklep IS). Klikasz na niego i dajesz wyjdź, klikasz > wyjdź. I robisz tak długo, aż w 'Twoje monety' pojawi się np. 2348438 SM i wtedy coś kupujesz w IS, a sellasz za monety w grze ;)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

A skąd navi?

Piszesz do jednego z adminów na forum i pytasz ile dany itemek kosztuje . Niby śmieszne , ale prawdziwe.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

To na xenoxi'e jest jakakolwiek administracja ?

Dochodziły mnie słuchy, że zostawili to w pizdu i nie ma gm'ów ....

No bo teoretycznie nie ma.

Została sama maszynka na hajs. Nikt się już nim nie interesuje, zbierają tylko comiesięczne zyski.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Czyli.. na Xenoxe się nie opłaca grać.

A Extreme? Jak sytuacja wygląda tam?

Ile jest graczy, administracja coś robi, jakie są minusy?

Opublikowano

Powiem tak :)

Jak chcesz grać to sobie graj, server raczej jeszcze szybko nie padnie, a jeżeli dobrze wiem to nie mają w planach nic zamykać :)

Jak na razie na servie są często lagi , bo go atakują jednakże nie mają w planach go zamykać. Sam/a sobie odpowiedz

Zamknęła byś server na którym nic nie robisz, a leci ci hajs ? 1000-2000zł/mc albo i nawet lepiej :)

Czysty zysk za nic , więc raczej wątpię :DxD

45025232242689268053.gif

Opublikowano

Powiem tak :)

Jak chcesz grać to sobie graj, server raczej jeszcze szybko nie padnie, a jeżeli dobrze wiem to nie mają w planach nic zamykać :)

Jak na razie na servie są często lagi , bo go atakują jednakże nie mają w planach go zamykać. Sam/a sobie odpowiedz

Zamknęła byś server na którym nic nie robisz, a leci ci hajs ? 1000-2000zł/mc albo i nawet lepiej :)

Czysty zysk za nic , więc raczej wątpię :DxD

Ile graczy na Extreme jest w godzinach szczytu? Tam też był bug z takim SM, czy nie?

Opublikowano

A ja wiem, że serwer stawiają na sf 2013. Serwer może paść, ale jeśli tak się stanie to Pawemol zrobi nowy serwer :) Jak chcecie wiedzieć więcej to pisać gg :))

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem ci tak opłaca sie grac tam serwer nie padnie szybko , ktos tam pisal o kasie tez oki zarabia 2000tys okolo ale 600zl placi na hosting ,i typowi który na siebie go ma bo ten co zrobił serv to nie ma 18 lat !! , znam ludzi którzy chodzą z nim do szkoły mieszkam od niego 11km i gadałem z nim kiedyś powiedział ze połowa kasy daje temu typowi ale chce podobno zrobic nowy server jak bedzie miał już 18 lat czyli za rok , ale mysle ze xenox bedzie caly czas bo dobry zarobek ma okolo 700 zl a ma dopiero 17/16 lat kto by tak nie chciał polecam bardzo jak by co pisac na nick kevin16 to powiem wiencej na ten temat albo na gg 8982029

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...