Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arcania Gothic 4

Rico97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam mały problem z Arcanią. Kupiłem grę na steamie, pograłem i nagle zaczął padać deszcz, ku mojemu zdziwieniu tekstura deszczu była nie do przyjęcia gdyż nic nie było widać. Zainstalowałem Hotfix po czym włączyłem ją. Ukazał się komunikat że muszę wpisać serial number, i teraz pytanie, skąd mam go wziasc bo przecież kupiłem grę na steamie...

Main_flamethrower.jpg
Opublikowano

Musisz pisać do supportu w tej sprawie. Jeśli grę kupowałeś przez steam, dobrze by było gdybyś miał jakiś dowód w formie emaila co do zakupu lub coś.

Opublikowano

Mam maila, który ma służyć jako paragon. Wyślę do supportu wiadomość i zobaczymy jak to sie skończy.

Main_flamethrower.jpg
Opublikowano

Zrobiłem reinstalla i nadal mam problem z texturami deszczu. Wie ktoś może co muszę zainstalować żeby to znikło? komputer nowy ma 2 tygodnie:

Windows 8

ADM FX -8300 Eight-Core Procesor 3.30 GHz

8 GB pamięci RAM

ASUS HD8760 1024 mega

Main_flamethrower.jpg
Opublikowano

Ogólnie to Arcania to nie jest gra warta uwagi ale to moja subiektywna ocena. Wiec tak poszukaj jakis łatek i aktualizacji to u mnie pomogło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...