Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

13 Piątek, czyli co się wydarzyło.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem ciekawe co dzisiaj widzieliście, lub się przydażyło Wam.

Mi:

- Nowy Komputer w trakcie zamówienia/składania.

- Prawie rozjechany dziadek (40 cm od niego...) przez samochód.

- Babci kot już jest na wymarciu.

- W miescie by było bum.

A Wam?

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Prawie nic. dzień jak co dzień :)

A tutaj tego mojego kolegi z klasy i jego perfekcyjnie opanowany angielski :D, zdawał na dwa:

Pan od angielskiego się go pyta:

- how old are you ?

On odpowiada:

- i m in rzeszów.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Szczerze to nico..;p A nawet powiem, że mam szczeście..;D Płacąc w sklepie 4,99 za Lays TV Pakę, czy jak to się to nazywa dostałem 8,40 reszty, a dałem 5zł kasjerce..xD ( Z tego wynika, że to ona ma pecha..^^)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dziś była konferencja - ten dzień chodźby nie wiem co nie może być zły :D Mimo to rozciąłem sobie palca :P A kolege bolą plecy i nie mógł oddychać przez min. bo ktoś go walnął za rozcięcie palca :D

Opublikowano

Zapomniałem, rok temu 13 piątek był pogrzeb xP,

tam trudne wnosili, a obok gościu z balonami i watą cukrową.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Myślałem,że będzie dzień jak co dzień.Przeliczyłem sie,zawsze mam pecha w pt.13 ehh.Kosa(nożyk)leżała sobie rozłożona na biurku i akurat spadła i mi sie wbiła w nogę...ehhh.Tak samo miałem 3 lata temu w podobnych okolicznościach,i do tego też był to nożyk sprężynowy xD

Opublikowano

spadłem z łódki jak płynąłem na wysepkę i ktoś zaje*** mi 6-ciopak Guinnessa z Plarzy:/

Jak ja nie lubię tych pieprzonych Litwinów:(

Opublikowano

a ja 5 z polaka dostalem :P nowe buty nike kupilem ^^ hmmm 2gb ramu zakupione ( moja sis plazme kupila 32" ) wiec dzien udany a mimo to ze piaek 13 to mam 13 nr w dzienniku

Opublikowano

,a mojej mamie w tyl wjechali i musi znowu pelno przegladow robic ,bo nie dawno miala tez wypadek ;p ,a tak to chyba nic

Opublikowano

Pozwalam sobie zrobić podsumowanie minionega dnia:

Dla jednych szczęście było,dzień mlekiem i miodem płynącym a drugim było źle.

A tak ode mnie:

Grając sobie w moją ulubioną gierke o godzinie 00:13 coś jakby jebło na dworze i komp mi sie zresetował...jak mam to rozumieć xD?Albo jakiś testy z impulsem EMP albo ja sie zaczynam bać i chodzić uzbrojony po pas w piątek 13.

A jak ktoś sie pytał po co mi noże:

Ubóstwiam noże,miecze,shurikeny itd.

Opublikowano

A ja wam powiem ze widzialem Jerzego Dudka i Zese czy jak mu tam i dzien nawet udany nic mi sie nie stalo i nasza szkoła zajela 1 miejsce we wszystkich konkuręcjach tylko w noge i siate przegraliśny :(

Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą, tuning podstawą

sygnacopymj8.th.gif

warrockplayerym9.png23998.png 6458.jpg 26412.png