Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BF4

Sinetic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Easy.

• System operacyjny: Windows 8 (64-bit)
  • Procesor: czterordzeniowy (Intel) lub sześciordzeniowy (AMD)
  • Pamięć operacyjna: 8 GB
  • Dysk twardy: 30 GB wolnego miejsca
  • Karta graficzna: 3GB pamięci (Nvidia GeForce GTX 660 lub AMD Radeon HD 7870)

Będzie piknie kicało :)

Dziękuję kolego, i proszę również innych o opinię.

Opublikowano

Easy.

• System operacyjny: Windows 8 (64-bit)
  • Procesor: czterordzeniowy (Intel) lub sześciordzeniowy (AMD)
  • Pamięć operacyjna: 8 GB
  • Dysk twardy: 30 GB wolnego miejsca
  • Karta graficzna: 3GB pamięci (Nvidia GeForce GTX 660 lub AMD Radeon HD 7870)

Będzie piknie kicało :)

Dziękuję kolego, i proszę również innych o opinię.

Napisz jaki masz sprzęt.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jako że jestem nabywcą BF4, stwierdzam, że (to tylko moja opinia!):

• kampanię można traktować wyłącznie jako trening przed multiplayerem. Jest krótka (7 misji!), a ponadto fabuła jest chaotyczna i na pewno nie wciągająca;
  • multiplayer jest świetny. Destrukcja otoczenia, pojazdy, mnóstwo broni i dodatków do nich, trybów gry też niemało (choć fani CoD-a mogą być trochę zawiedzeni ;)). Najciekawszy jest chyba Podbój, czyli przejmowanie flag na ogromnych mapach. Na tzw. Poligonie można też poćwiczyć sterowanie pojazdami, celność itp. bez walki z innymi graczami...
  • ...ale nie wiem, czy jest tak u wszystkich, czy tylko u mnie, w każdym razie po paru minutach od wejścia na dowolny serwer wyrzuca mnie z gry (nie, wcale nie cheatuję). Mam nadzieję, że kolejny patch naprawi ten błąd;
  • grafika jest bardzo przyzwoita, podobnie jak system zniszczeń. Nie wolno czuć się bezpiecznym za betonowym murkiem xD;

Mam nadzieję, że moje wypociny będą satysfakcjonujące i pomogą w podjęciu Twojej decyzji ;) .

Opublikowano

Na razie się nie opłaca. Dopóki nie naprawią błędu z "Battlefield 4 Przestał działać"

nie warto kupować. Jak zrobią Patcha i nie będzie problemu to ogólnie kupuj, bo gra fajna tylko połowa

społeczności nie może w nią zagrać .....

Ps. to nie wina mojego sprzętu ;)

Opublikowano

Na razie się nie opłaca. Dopóki nie naprawią błędu z "Battlefield 4 Przestał działać"

nie warto kupować. Jak zrobią Patcha i nie będzie problemu to ogólnie kupuj, bo gra fajna tylko połowa

społeczności nie może w nią zagrać .....

Ps. to nie wina mojego sprzętu ;)

Pragnę przypomnieć, że nie każdy ma problemy z "BF4 przestał działać".

Niektórzy je mają, inni nie.

Mi gra wysypywała się do momentu pierwszego patch'a po premierze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...