Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Karty SP dla wojownika ?

RodiniaMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie.

Możecie mi wypisać, lub podać link do jakieś strony na której znajdę wszystkie karty SP dla woja ?.

Na forum nostale szukałem, znalazłem temat z kartami ale to był stary temat na którym karty miały zupełnie mały lv. karta sp2 była na 35lv ... a przecież sp1 jest na 36...

i co jest lepsze do expa? podobno War tzn. sp1... ale ja sie nie znam. mam 42lv woj sp1./ pajama.

Czytałem na forach jakie karty najlepiej robić. ale nigdzie nie uzyskałem odpowiedzi. albo WAR bo jest dobry do expa albo jakiś cruser na LoD lub Berka.

Nie wiem wreszcie co robić.

Pozdrawiam !!!

Opublikowano

Witam, mam pytanie.

Możecie mi wypisać, lub podać link do jakieś strony na której znajdę wszystkie karty SP dla woja ?.

Na forum nostale szukałem, znalazłem temat z kartami ale to był stary temat na którym karty miały zupełnie mały lv. karta sp2 była na 35lv - To znaczy że jest od 35 profesji ;D

... a przecież sp1 jest na 36...

i co jest lepsze do expa? podobno War tzn. sp1... ale ja sie nie znam. mam 42lv woj sp1./ pajama.

Czytałem na forach jakie karty najlepiej robić. ale nigdzie nie uzyskałem odpowiedzi. albo WAR bo jest dobry do expa albo jakiś cruser na LoD lub Berka.

Nie wiem wreszcie co robić.

Pozdrawiam !!!

Do Expa War jest dobry, w sumie najlepszy dla woja, 2 sp jest tylko do pvp, 3 czyli cruss tak jak mówili na LoD (od 55 lvl jest LoD), 4 sp czyli Berek jest dobry do expa np na szopach a nowe nie wiem bo nie miałem okazji wojem grać ;D pozdrawiam

Opublikowano

Teraz wbij tym wojem z warem 70,60 profki i kup mnicha +10 i już masz sp do pvp/glacy/expa :)

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...