Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płać 250 euro za...

araszewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dzisiaj poprowadzę trochę nietypową dyskusję.

Nie to, że mówię że ktoś oglądał czy coś, ale ostatnio w internecie pojawił się news, że jeżeli ktoś oglądał filmy w serwsie xxx (chyba każdy wie o co chodzi) będzie musiał zapłacić 250 euro lub wezwą go do sądu. Tutaj macie link do newsa:

xxx

Co o tym myślicie? Mam na myśli politykę, a nie głupotę (za przeproszeniem) tego portalu :)

dsa

Opublikowano

Czyli co ktoś oglądał filmiki na xxx to bedzie musial placic 250 euro ? o.O

Opublikowano

Pic na wode jeśli xxx sam za darmo daje oglądać to z jakiej paki ma ktoś ma płacić to z pół świata musi zapłacić bo dla jaj grupa gimbusow wejdzie i obejrzy a nawet w szkole raz u nas włączyli to szkoła będzie płacić ? Nonsens @ dobra mój błąd to w tylko w niemczech

Opublikowano

niemiecki prawo u nas nie obowiązuje, więc dzieci oglądające bajki dla dorosłych na tym portalu mogą spać ( oglądać ) spokojnie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

no ciekawe ciekawe myślałem ze chodzi o en wirus co blokuje kompa gdy się wchodzi na takie stronki nawet fajna sprawa z tym wirusem ;d(Tak dałem sobie zablokować kompa ;c xD)

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Pff, to nie którzy by musieli w chuj kasy wydać :P

Kiedyś też coś podobnego było .. Że rachunek przychodził do ludzi czy coś ;p

A no jak ogląda się w full hd 5 D i chuj wie co jeszcze, żeby tylko lepiej widzieć ;P

Logo.JPG

Opublikowano

Bzdura.

Żeby płacić za takie coś najpierw trzeba by akceptować jakiś regulamin i się zarejestrować.

I to też nie zawsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...