Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ws2_32.dll problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj próbowałem odpalić Bola i pojawiło się coś takiego "the procedure entry point could not be located in the dynamic link library ws2_32.dll" A później "could not find dll" Prosze o pomoc

Opublikowano

Ej wyskakuje "Aplikacja lub biblioteka DLL C:/Documents and Settings/pc/pulpi/BOL/ws2_32.dll nie jest poprawnym obrazen systemu Windows NT, Sprawdź to z dyskietką instalacyjną." Nie wiem czemu tak jest wrzuciłem ten pliczek do folderu z bolem i wyskakuje taki komunikat.. Co zrobić?

Opublikowano

Ej wyskakuje "Aplikacja lub biblioteka DLL C:/Documents and Settings/pc/pulpi/BOL/ws2_32.dll nie jest poprawnym obrazen systemu Windows NT, Sprawdź to z dyskietką instalacyjną." Nie wiem czemu tak jest wrzuciłem ten pliczek do folderu z bolem i wyskakuje taki komunikat.. Co zrobić?

Jaki posiadasz system operacyjny?

8372383248.png
Opublikowano

Po dzisiejszej aktualizacji BoL nie działa na Windowsie XP, każdy tak ma. Musisz poczekać na fix.

O ile ten "fix" zostanie wprowadzony dla systemów poniżej Vista ;)

8372383248.png
Opublikowano

Myślę, że tak. W końcu jeszcze jakiś czas temu Husky dawał SS ze swojego PC i miał tam XP, chyba chciałby mieć działającego BoL'a? :D

Opublikowano

Up

Działa jeśli zrobicie tym sposobem 1. Pobierz starszą bol.dll (wzięte z tematu DLL błędy na Tech Support: https://www.dropbox....f8et/033v3AcBNR

2. Wymień nowe z tym.
3. Usuń folder, bol w% AppData%, aby nie iść Start> Uruchom> Wpisz% appdata%
4. Wyłącz kartę internet
5. Uruchom Bol.
6. Raz na ekran logowania włączyć kartę.
7. Zaloguj się jak zwykle.
Za każdym razem działa to powtórzyć kroki 3-7.
Jest to brane z głównej strony Bola

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...