Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Transfer RP z konta na konto.

xQuazz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam konto smurf 3lvl na którym jest 3k RP. W jaki sposób moge przesłać te RP na moje głowne konto?

Dam like za pomoc

Opublikowano

Nie da się przesyłac RP z jednego konta na inne

Dodaj się do znajomych na tych kontach, poczekaj 2 tyg i sobie kup prezent i bedzie git

Opublikowano

@up

A do tego nie trzeba mieć 20lvl'a? Ile by zajęło wbicie go? I jak najszybciej wbić

Opublikowano

@up

A do tego nie trzeba mieć 20lvl'a? Ile by zajęło wbicie go? I jak najszybciej wbić

Zanim to wbiejsz to już dobijesz na koncie dużo PZ,ale jeśli Ci na tym zależy to ok. 2-3 tyg.(nie wiem jeszcze ile wojen grasz dziennie).

Opublikowano

@up

Zainwestuj w dopalacza pd tygodniowego i spokojnie wbijesz;p

a to dziwne :D

Napisz do supportu z obydwu kont, jak ładnie poprosisz to ci to zrobią.

Po co pieprzysz takie głupoty? Support nie przenosi żadnego rp.

Opublikowano

Jesli chodzi o riot to maja na prawde pomocny ten support. Trzeba przyznac ze w wielu grach tego nie robia co robia w tej grze. Dodaja rp-ki czasem pozwola na dodatkowy zwrot postaci/ skina wiec czemu nie transfer rp-kow. Pewnie jesli im cos narysujesz to spelnia twoja prosbe:)

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...