Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Interfec'ami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem że jaki bym nie wgrał Interface klienta [Chodzi mi o wygląd okienek np.Design Purpora] to widać że się wgrał ale jak chce się zalogować to mi wywala klienta a oto logi z sysser:

1208 16:32:02362 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3

1208 16:32:10991 :: CItemManager::LoadItemList(locale/pl/item_list.txt) - StrangeLine in 4067

1208 16:32:10991 :: CItemManager::LoadItemList(locale/pl/item_list.txt) - StrangeLine in 4068

1208 16:32:11006 :: ResourceManager::GetResourcePointer: NOT SUPPORT FILE d:\ymir work\item\weapon\6020.gr

1208 16:32:11006 :: ResourceManager::GetResourcePointer: NOT SUPPORT FILE d:\ymir work\item\weapon\6020.gr

1208 16:32:13985 :: CreateFromMemoryFile: Cannot create texture

I zapomniałem dodać mam Klienta Derin V2 duużo rzeczy wgranych i BARDZO PROSZĘ O POMOC !!!!

Opublikowano

szkoda ze nie wrzuciles syserr w code zeby byly widoczne linijki, ale postaram sie rozszyfrowac,

1.brak pliku login_window.mp3 w folderze BGM

2.popsuty plik item_list.txt w pliku locale_pl linijka 4067 4068

3.brak pliku 6020.gr w d:\ymir work\item\weapon\ lub popsuty plik (plik powinien byc w formacie gr2)

w pierwszej kolejnosci popraw item_list bo prawdopodobnie przez to ci wywala clienta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...