Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KOMPUTER DO BF4

darek1998xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM, jako iz jestem tutaj nowy to sie przywitam, siema :D

mam zamiar kupic teraz na swieta komputer, glownie rozchodzi sie o to, aby uciagnal on bf4 na high, albo full detalach, chce kupic nowy komputer bo ten co mam to juz kupa.

wiec nie piszcie mi tutaj co mam sobie dokupic typu procesory i5 , i8 bo nie mam o tym bladego pojecia, poniewaz nie interesuje mnie zbytnio informatyka tylko gry :D a wiec przejde do sedna, bo pewnie was juz zanudzam... moj budzet wynosi ok. 2000zl, najlepiej osoba ktora by tu sie wypowiedziala, dala mi linka z komputerem, [tylko skrzynie bo monitor i reszzte posiadam], gdzie moglbym kliknac ZAMOW i to wszystko... jezeli nie znajdzie sie komputero do 2000zl moglbym sie zgodzic na +500zl... pozdrawiam darek :D

Opublikowano

Zamiast tak ciąć po płycie w pierwszym trzeba było zostawić 4GB ramu. Zechce, to dokupi.

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=76659&s=73693&s=60893&s=69448&s=50391&s=67056&s=78055&s=78214

Na tym za 2k pograsz na średnich, ale pamiętaj że niezbyt się opłaca zamawiać na święta. Radzę się wstrzymać do stycznia.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...