Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z mode virtual mt2

xmateo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam problem polega na tym ze nie widze noobow w warowni i zbrojowni. Posaidam najnowsza wersje klienta i moda. Druga sprawa

czy w modzie jest whaithack? jak tak jak go wlaczyc jak nie ma to czy da sie jakos to dolozyc.

Opublikowano

Moda należy wrzucić do spatchowanego klienta Metin2 PL, nie do klienta virtuala. Zrób to, a powinno działać. W modzie nie ma wbudowanego waithacka, jest taka opcja niewidzialnego ataku, lecz bije tylko zaznaczonego moba.

Opublikowano

ok zrobilem tak jak wyzej zadnego postepu wiekszego nie ma dalej nic nie widac:( moze ma ktos odpowiedni spaczowanego moda i moze gdzies go wstawic zeby sciagnac

Opublikowano

Mam ten sam problem, nie widzę na modzie potworków, metinów i bossów z mapek - WAROWNIA / ZBROJOWNIA. I nie mam pojęcia które pliki mogą za to odpowiadać i do którego klienta trzeba je wgrać. I jeszcze mam pytanie czy istanieje opcja żeby do oryginalnego klienta VirtualMT2 wgrać jakoś mob locka. Bo to by w sumie załatwiło sprawę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...