Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Weapon binder

DevilHools

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;) jakiś czas temu przegadywał się ze mną weeedx i wilczek , że weapon binder crashuje ;D i że sieje tylko niepotrzebnie propagandę ;o a wiec nagrałem dla was krótki filmik żeby wam udowodnić ze mam racje ! ;D łapcie

"

aaa i , Trzeba wybrać klase postaci , pozniej dać bronie na 8 slot na innych jest crash

bronie które zadają obrażenia : Spas12 Scorp Gold Scorp Red , scorpy , Winchester , M4super , Mag7

Pozdro ;)

Opublikowano

git wreszcie komuś się chciało to udowodnić. Mi też to crashowało zawsze. Nie wiedziałem że na 8 th nie crashuje:D Dzięki za info

Pozdro :)

po6z.jpg

Opublikowano

To zalezy od bindera. Jesli jest dobrze napisany to cos tam zawsze bedzie dzialalo. Dawniej dzialala stamina i jeszcze jakies PX'y, teraz dzialaja te bronie. Przyda sie dla tych ktorzy nie chca kupowac broni :)

Opublikowano

Działa (Sprawdzałem Gold Scorpions). Powiem tak, że bindery raz działają raz nie. Więc lepiej korzystać puki można,

yiWCsl1.png
Opublikowano

Hehe no super że nagrałeś filmik bo nie byłem pewny czy bronie działają osobiście zrobiłem binder z samymi px-y które wywalało po godzinie gry tak to spoko może po myśle i sam zrobie jakiś binder z broniami ^^

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

A dzialaja jeszcze jakies bronie oprócz tych ?

Tylko te które wypisałem , i jeszcze Stamina .. . A na AI chanel do działa każda broń :)

@up Thx :D chodź filmik nagrany na szybkiego ;D

Opublikowano

Jak to zrobic zeby nie zgarnąc za to bana ? :D

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...