Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cena Fifa 14 pc

vanssar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam zamiar sobie kupic fife 14 na pc powiedzcie mi ile kosztuje taki sredni zawodnik np. Nasri albo abumeyang Taki Neymar Messi Lavezz albo taki ktos. Jak mam sie wybic i jaki sklad zrobie za 275 tys coinsow

Opublikowano

Dobrze by bylo gdybys mi zlozyl jakis dobrze zgrany szybki sklad. Oby nie brazylijski tylko :).

Formacja moze byc z 2 napastnikami i zebym mial te 96+ zgrania. Moze byc angielski niemiecki hiszpanski francuski itd. Moze byc taki Kompany Pique Ramos itd. Zebym na ataku mial dobry drybling i strzelanie predkosc biegu moze miec okolo 75+.

Opublikowano

Dobrze by bylo gdybys mi zlozyl jakis dobrze zgrany szybki sklad. Oby nie brazylijski tylko :).

Formacja moze byc z 2 napastnikami i zebym mial te 96+ zgrania. Moze byc angielski niemiecki hiszpanski francuski itd. Moze byc taki Kompany Pique Ramos itd. Zebym na ataku mial dobry drybling i strzelanie predkosc biegu moze miec okolo 75+.

http://www.futhead.com/14/squads/3564655/

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...