Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jaki plugin chcecie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 2 pomysly na plugin 1 wlasny a drugi zaczerpniety z mpc

1. Mini gra ktora polega na tym ze 1 druzyna broni krysztalu endu a druga probuje go zniszczyc. Kazdy serwer by robil sb sam mape i wiele by zalezalo od waszej tworczosci

2. Dodanie craftingu na special jajko ktorym mozna kliknac na moba i potem tym jajkiej zespawnic tego moba

Opublikowano

Nie rozumiem, mamy ci powiedzieć który wolimy?

To wolał bym ten drugi.

Dokładnie o to mi chodzi bo narazie sie ucze i chce miec 1 cel do ktorego bede dążył a potem udostępnie ten plugin na mpc :)
Opublikowano

Serio? O tych pluginach nie słyszałem pomysl 1 sam wymyslilem a 2 widzialem jak jakis user pisal w temacie o tworzeniu pluginów

Jak taki mądry to wymyśl plugin którego jeszcze nie ma i potem go napisz.

Powodzenia :)

Edit

Zobaczylem ten plugin co dales jako 1 i on dodaje tylko druzyny ktore sa w wielu mini grach wiec nie widze zwiazku z moim pomyslem

Moj pomysl - walka o endercrystal

Plugin co dales - dodanie druzyn

I pisze to osoba ktora ma 14 postów spoko.

Opublikowano

zdecydowanie ten 1 pomysł

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Powiem tyle że zrobie te 2 pluginy tylko ten temat ma na celu pokazanie mi od którego mam zacząć

Bo ja tak się ucze z vb bylo tak: musze zrobic launcher - mam cel i poznaje nowe funkcje aby ten cel zrealizowac :D i wszystko zapamietuje

Opublikowano

Wiec narazie zrobie ten pod mini game potem z jajkiem a potem ksiazke teleportujaca jak na skyblocku kiedys widzialem ze jest gui i tam rozne itemy po kliknieciu teleportuje :D

Mysle zeby temat zostal moze ktos da jeszcze inne pomysly do wykonania :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...