Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trybson.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pełno obrazków z nim, jest coś krzycz Trybson itp. O co chodzi właściwie?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Nie wiem czy kretyn. Nie wygląda na mądrego typa a angielski zna lepiej niż połowa forumowiczów.

Ogólnie to nie tyle co ludzie się tym jarają, co poprostu jest z tego beka, bo czasami można się pośmiać z tego co się tam dziej. A każdy odwala podobne akcje na imprezach, ale się do tego nie przyzna i pociśnie cały program, bo to przecież internet.

Opublikowano

Nie wiem czy kretyn. Nie wygląda na mądrego typa a angielski zna lepiej niż połowa forumowiczów.

Ogólnie to nie tyle co ludzie się tym jarają, co poprostu jest z tego beka, bo czasami można się pośmiać z tego co się tam dziej. A każdy odwala podobne akcje na imprezach, ale się do tego nie przyzna i pociśnie cały program, bo to przecież internet.

Największym "przypałem" jaki odjebałem na imprezie było pójście do kibla który okupowały (i chyba od 2h nie chciały wyjść) dwie znajome, opuszczenie spodni i odlanie się na ich oczach. Nie wiem czy byłby sens iść z tym do telewizji.

Co do gościa, mam wrażenie że jest to koleś który lubi powtarzać

Ja to po gimnazjum kończyłem edukację

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jak by wam zapłacili tyle co jemu, to byście też z siebie robili takich idiotów. :)

HAJ$$

Opublikowano

Trybson mój idol, mój BUK. KSIĘŻNICZKI DO SPRZĄTANIA KURWA!

A mówiąc serio są młodzi, zajebiście się bawią, ruchają, wyrywają gąski i tak ma być.

Te spiny na internetach, że to debile, to idiotyzm. To, że ludzie są sztywni i się nie umieją bawić, to chuj im do dupy. elo.

Opublikowano

sprawia wrażenie albo jest upośledem jeju, beka z niego i tyle. Warsaw Shore ma chyba głównie z niego kase bo wszyscy o nim gadają :P

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Jakas cipka, kozak z mma bije jakiegos italiano w brzuch

jestes taki odważny jak to napiszesz na forum że jest cipą , powiedz mu to prosto w twarz to by cie zajebał ^^

Opublikowano

Jakas cipka, kozak z mma bije jakiegos italiano w brzuch

...powiedział jednostrzalowiec...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...