Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie auto do 1kk IGC?

MasterWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam dobrego auta do 1mln. Zastanawiałem się nad Lamborgini (niewiem czy dobrze napisałem) za 900k.

Opublikowano

Masz na myśli Miurę SV?

Wóz bardzo podobny do Lotusa Elise i Renault Megane, znakomicie skręca i trzyma się drogi jak przyklejony.

Można nim powalczyć tylko na bardzo krętych trasach, bo nitro ma bardzo słabe.

Polecam jeszcze Chevroleta El Camino SS za 1kk do ucieczek w klasie B oraz Audi Quattro 20V za 950k do wyścigów w B.

Opublikowano

Chmmmm... Może Chevroleta ,audi quattro już mam . A najszybsze auto na dragi i spinty to które jest ten Chevrolet czy laborgini?

Opublikowano

Chmmmm... Może Chevroleta ,audi quattro już mam . A najszybsze auto na dragi i spinty to które jest ten Chevrolet czy laborgini?

Te auta nie sprawdzą się w klasach wyższych niż B, a nie ma sensu robić tych wozów pod dragi, bo i tak nie ma żadnego w klasie B, w C są lepsze wozy do tych konkurencji.

Dragi klasowe są tylko w klasach C, A i S.

Do dragów w A kup sobie Lamborghini Murcielago LP 650-4 Roadster, to najlepszy wóz za IGC do tej konkurencji.

Kosztuje 1,8kk, ale za to masz niemal pewne zwycięstwa w A jak zainstalujesz w nim odpowiednie części i skille.

Opublikowano

Z aktualnie dostępnych wozów za IGC warty polecenia jest tylko Chevrolet Chevelle SS, jeśli chodzi o dragi.

Mam go zrobionego pod dragi w C i da radę nim wygrywać nawet z mocnymi w tej konkurencji Audi RS4.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...