Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

teraźniejszy Metin2

Freszer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, mam kilka pytań co do teraźniejszego Pl-a. Widzę, że po fuzji dużo się zmieniło.

1.Warto w ogóle wrócić po długiej przerwie? (ostatni raz tak porządnie gralem 4 lata temu)

2. Co z klimatem? Jest tak pięknie jak w 2009 roku?

3. Widzę, że wprowadzili świąteczny event, można na nim jakoś ładnie zarobić?

4. Najbardziej opłacalna klasa?

5. Udało mi się załatwić sobie 50 lvl z słabym eq, skillami - woj body. Warto na nim kontynuować rozgrywke?

sorry jeśli są jakieś błędy ale pisze z fona

Opublikowano

Siemano, mam kilka pytań co do teraźniejszego Pl-a. Widzę, że po fuzji dużo się zmieniło.

1.Warto w ogóle wrócić po długiej przerwie? (ostatni raz tak porządnie gralem 4 lata temu) /// Warto. Jak zaczynasz od zera może być ciężko, jednak ceny spadają, łato będzie się dorobić.

2. Co z klimatem? Jest tak pięknie jak w 2009 roku? /// A coś ty. Tamten klimat przepadł i nie wróci. Teraz tylko hajc im w głowie ;c

3. Widzę, że wprowadzili świąteczny event, można na nim jakoś ładnie zarobić? /// Jasne. Otiwerasz te szkaty i masz szansę na KD, zmianki...

4. Najbardziej opłacalna klasa? /// WP/Mental

5. Udało mi się załatwić sobie 50 lvl z słabym eq, skillami - woj body. Warto na nim kontynuować rozgrywke? /// Zależy czy sobie poradzisz nim. Jak ma na tyle dobre eq, że możesz spokojnie nim zarabiać to tak.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

1. Jak tak bardzo chcesz to nawet się opłaca, można też zarobić teraz na allegro, lecz już trochę opadło ludności na servach po fuzji i tak.

2. Nie jest i już nie będzie nigdy...

3. Też nie bardzo, nic ciekawego, jest koło losu, tombola, a tak to wszystko za SM, albo z metków reniferki lecą.

4. Sura WP moim zdaniem.

5. Jeśli chcesz zrób dropka, albo exp nim, jednak nie bardzo się opłaca, zależy od twojego czasu, jako główna postać to jakoś się uzbroisz, jednak teraz to bardziej te wyższe lvl są lepsze do zarobków.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Zastanawia mnie jedna rzecz, skoro teraz najbardziej opłacalna klasa to mental albo wp to czemu aury są nadal na tak wysokim poziomie cenowym?

Opublikowano

1.Warto w ogóle wrócić po długiej przerwie? (ostatni raz tak porządnie gralem 4 lata temu)

2. Co z klimatem? Jest tak pięknie jak w 2009 roku?

3. Widzę, że wprowadzili świąteczny event, można na nim jakoś ładnie zarobić?

4. Najbardziej opłacalna klasa?

5. Udało mi się załatwić sobie 50 lvl z słabym eq, skillami - woj body. Warto na nim kontynuować rozgrywke?

1.Tak gra właśnie tyle ludzi co 4 lata temu :)

2.Pawie.

3.NA każdym evencie można wiele zarobić.

4.Woj body

5.Jeżeli masz skrzynie ucznia to tak , jednak żeby wystartować dobrze dokóp sobie kilka yang na allegro.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

1. Czy ja wiem, po tej fuzji może trochę osób wróciło.. ale to nie jest to samo..

2. Co do klimatu , ciężko powiedzieć było i jest dupnie :D. Kiedyś na czacie było "zielono".. teeraz... ?

3. Co do takich eventów, możesz wyjść na sporym zysku (wystarcza dobre cziity :D:D)

4.Wojownik Body / Mental, jednak polecam body.. Może być ciężej ale jak się da z buffem to jest słodziaśnie :D

5. Właśnie jak powiedział up, jeśli chcesz dobrze wystartować bez zainwestowania to nie masz dużych szans..

Opublikowano

Silver 4lata temu na serwerach było Full na all ch , niepamietasz hak się czekało?

Teraz też byłby full gdyby nie wywalało ch handlowych. Na diumarze czasami zdarzyło się full ale nie długo to nie trwało bo całe ch kicklo.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem warto sprobowac. Przed laczeniem nie bylo wiekszego sensu zaczynac ponownie ale teraz fajnie sie gra:). Co do swiatecznego eventu, to uwazam, ze jest dosc udany. Na szczescie te bony i zmianki leca w miare dobrze, nie tak jak rozdzki w halloween... . Mysle, ze eraz oplaca sie grac sura WP ze wzgledu na tanie skille, a z tym zazwyczaj jest problem. Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...