Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] NX Token Ads

Rasowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siiemka ; ) . Znalazłem dzisiaj kartę z Orange Free

było trochę kasy więc powysyłałem reklamy za NX .

Zrobiłem z ok 10 reklam ,które były od 1,500 NX do 2,600 NX ( jakoś tak w tych granicach )

Z czego przyszło mi na acc tylko 2,400 ;oo . Niech ktoś przypomni na te

reklamy żeby doszły NX czeka się 24h tak ? Czyli prawdopodobieństwo

jest takie ,że reszta może przyjść jutro ? ; >

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Zazwyczaj pobiera od razu a napisał, że miał troche kasy to powysyłał a z niektórych może mieć nawet do 3 dni po czasie wiec cierpliwosci

Opublikowano

słyszałem ze to tez zalezy od androida jakiego maz na telu o ile wgl go masz pliki ktore sciagasz na karte instaluja sie rownierz na twoj tele... wiec poprostu moglo Ci cos nie pyknac z instalowaniem

9fhc.jpg

Opublikowano

Nie każdy ma androida, więc to nie prawda. Nie każda reklama jest wypłacalna albo nie dokończyłeś robić to co było podane w instrukcji.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Najlepiej robić na karcie Heyah i żeby przynajmniej było cokolwiek złocisza na koncie, i jeśli już robiłeś jakąś ankietę, i potem znowu chcesz ją zrobić z innej karty sim, to może Ci nie zaliczyć ze względu na takie same IP, a przez proxy lepiej nie robić gdyż mogą Ci całkiem zablokować robienie ankiet i wtedy lipa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...