Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włamywacz na konta Youtube

xazerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Zauważyliście ostatnio, że ktoś się włamuje na wasze konto? Ja zobaczyłem, że ktoś wrzucił film na moje konto ok. 10 sec z Fify 14 na androida. I zobaczyłem że setki osób ma ten sam film na różnych kanałach. Czyżby ktoś dokonywał masowych włamań na konta? To jest moje konto i ten film:

I jak zobaczycie to w proponowanych obok są te same filmy od różnych osób, nawet od rusków. Ciekawe.

Opublikowano

Są 2 możliwości. Albo się reklamujesz (w co wątpie).

albo ktoś sobie jaja robi. Pisz do administracji yt. Bo tylko tyle możesz zrobić.

BTW. co to się stało, dobrze widze że google przejeło yt? Nie dobrze :/

graphic.png
Opublikowano

Są 2 możliwości. Albo się reklamujesz (w co wątpie).

albo ktoś sobie jaja robi. Pisz do administracji yt. Bo tylko tyle możesz zrobić.

BTW. co to się stało, dobrze widze że google przejeło yt? Nie dobrze :/

Wszyscy narzekają na to google+. Zauważcie, że dodano również wiele ciekawych funkcji.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

a nie rozumiesz co to znaczy dla biznesowców? Jestem jeszcze młody ale mam plany wobec własnej firmy ale powoli google wszystko przejmuje. Nie jestem specem ale analizuje trochę to wszystko. Bo samemu mam zamiar otworzyć własną firmę.

A jeśli tak dalej pójdzie to nie będzie czego otwierać bo google będzie bezkonkurencyjne. Jeszcze najlepiej niech Nvidie i AMD przejmie to będzie krucho (chociaż wątpię żeby się to stało).

Co Ci z dodatków jak tylko na hajs się rzucą? Dadzą jedynie adverty i przypływy zwiekszone o parnaście procent. A yt nie miało być przypływem gotówki i advertów ale miejscem gdzie można posłuchać muzyki i pooglądać ciekawe filmy.

Myśl nad przyszłością i nie żyj teraźniejszością.

Nie chce nic mówić ale mpc powoli też schodzi na psy. Bez urazy do administracji ale to się robi chore. Wszędzie gdzie możliwe jakieś adverty dla kasy. Na domiar złego można umieszczać 'własne'. Da się wyliczyć ile zarabiają na miesiąc...

Radtor jak chcesz dowiedzieć się więcej to zapraszam na PW. Z chęcią się rozpisze ;p

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...