Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Programu do chitowania w mc

palkia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż poszukuję programu który umożliwia wyszukiwanie i wykorzystywanie bugów na serwerach. Jak to działa?

Otóż widziałem gościa który bez żadnych uprawnień/gm miał zwykły survival nikt mu nie dał żadnych itemów zrobił sobie kilof ze wszystkimi enchantami tj.sharpness10 knock10 itd. oraz mięsko z napisem NIGGERR na czerwono pogrubiono. Jak to możliwe? Gościu miał dużą wiedzę na temat programowania więc pewnie autorskie.

Ktoś by się podjął?

Pisać na PW

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@Topic

W Essentials jest komenda /enchant <nazwa enchantu> <poziom>

Jak chcesz miec np wszystkie enchanty dostepne na kazdym przedmiocie + wieksze enchanty od tych dostepnych zmien w cfg od essentials

z

unsafe-enchantments: false

na

unsafe-enchantments: true

Albo jak nie masz tego pierwszego wystarczy dopisac:)

Ten kilof musial miec tak zrobiony albo jakis administrator przypadkiem go wyrzucil/zostawil etc;)

Inaczej sie nie da;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

jednym administratorem tego serwera byłem ja. To był jeden z większych serwerów i nikt mu nie dał tych itemów. Miał jakieś bugi.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mam pytanie takie malutkie.Czy ten serwer posiada tzn. Kowala ? ( villager ) ponieważ widziałem nie raz zbroje na full enchant X i tak samo z mieczykami.Więc możliwe że to wykrył i jak najszybciej użył do własnych celów.Lepiej przejrzyjcie całą mape w poszukaniu takiego villagera.

Opublikowano

Sesja po zalogowaniu od razu wygasala czy ustawiles jakis czas?

Bo jezeli byla ustawiona na pare minut albo dluzej to mogl wbic na Twoja sesje i sobie dac;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jeżeli serwer jest nonpremium to pewnie masz plugin do logowania. Jezeli plugin jest tak ustawiony że nie musisz logowac sie 2 raz jak wejdziesz w ciagu 5m. To jest wlasnie sesja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...