Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z dzialaniem Neverwinter!

michalos515

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Na wstepie chcialbym powiedziec, ze problem nie dotyczy jedynie Neverwinter, ale rowniez innych gier. Jeszcze nie dawno wszystko dzialalo bez zarzutow, ale juz teraz nie mam pomyslow co z tym zrobic. Odpalam gre, wszystko jest w jak najlepszym porzadku , dopoki nie zalaczy sie ekran z gra. Mijaja 2-3 minuty, i pojawia sie czarny ekran, po czym wyskakuje to : http://i40.tinypic.com/sg1yyh.jpg

Sterowniki najnowsze, wszystko zaaktualizowane. Przypominam gra wczesniej dzialala.

O to specyfikacje mojego komputera :

Windows 7 Home 32 bit

Intel Core 2 duo CPU E8400 @ 3.00 GHZ 2.99 GHZ

3 GB RAM

NVIDIA GEFORCE 9600 GT

Jesli jeszcze jakies informacje beda potrzebne to prosze smialo pisac. Mam nadzieje, ze ktos mi pomoze, poniewaz jestem mega newbie w tego typu tematach.

Pozdrawiam michalos515.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jakis czas temu tez takie cos mialem , przeinstalowalem na nowsze sterowniki i dalej ten bład wyskakiwał , zdecydowalem sie na zaistalowanie windowsa 7 na 32 bity i pomoglo ale za to mam problem z fps. :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...