Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DYSKUSJA: Tyralnia!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo elo

sluchajcie ziomeczki, co sadzicie o tyralniach?
ja np. jestem najlepszy w tyralniach, na tsach sie cisne, bo w realu jak widac po avku mam niedojebany ryj, to sie pucuje na teamspeakach.

ogolnie w realu frajer jestem, w morde bym dostal, to na tsach sie tyram. xD

Co sadzicie o tyralniach tj. wyzywaniu sie? :x

tutaj macie probke moich mozliwosci:

http://www.youtube.com/watch?v=S5SAaiAMpoY

serdeczne jp, bo ja z blokow jestem.

Opublikowano

Nie ogladałem filmu i nie zamierzam..

Co sadze ? Smieszne, dziecinne i zalosne... Tak jak napisales w realu bys dostal wpier*** , wiec jestes ciota z mocna geba.

Po za tym przeklenstwa sa dla ludzi z ubogim zasobem slownictwa, ktorzy uzywaja ich jak przecinkow - rowniez glupie zachowanie.

Opublikowano

Nie ogladałem filmu i nie zamierzam..

Co sadze ? Smieszne, dziecinne i zalosne... Tak jak napisales w realu bys dostal wpier*** , wiec jestes ciota z mocna geba.

Po za tym przeklenstwa sa dla ludzi z ubogim zasobem slownictwa, ktorzy uzywaja ich jak przecinkow - rowniez glupie zachowanie.

chodz na ts3/skype zjade cie koksie. ;)

nigdy bys nie osiagnal tyle co ja w tyralni, wprawdzie jestem bity przez kolegow w realu, ale w internecie sie umiem pucowac, a to jest wazne xD

Opublikowano

nigdy bys nie osiagnal tyle co ja w tyralni, wprawdzie jestem bity przez kolegow w realu, ale w internecie sie umiem pucowac, a to jest wazne xD

Załóżmy że nagle zniknie internet. To już nie będzie takie ważne. A po za tym, każdy w internecie może być kozakiem.

Opublikowano

Zią masz pro elo rapsy od CJ i całego Grove Street, pozdro 600 i jak zawsze jebać Ballasów Kutasów

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Żal człowieku. Typowy dziecko bez dzieciństwa bo 99% czasu siedzi w necie i uczy się jak przezywać/wyzywać inne dzieci na teamspeak'u. Po przesłuchaniu pierwszych 22sec widzę że po 1 głos masz jakbyś miał z 30lat po 2 jak cię leją w szkole to idź na siłkę i spróbuj przypakować albo do jakiegoś klubu boksu i się postaw (jeżeli masz kumpli to im też radzę) bo inaczej będziesz popychadłem a po 3 PO RODZICACH SIĘ NIE CIŚNIE DZIECIAKU to wiedzą nawet małe dzieci (można zacząć jeżeli przeciwnik zaczął wyzywać twoich) ale trzeba mieć swój HONOR a nie po podłodze się czołgać. Pozdro.

PS. INTERNET TO NIE WSZYSTKO RADZĘ CI PRZEMYŚLEĆ SWOJE ŻYCIE!

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Nie, nie umiesz.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

A w domu wszyscy zdrowi?

Kozak w necie, pizda w świecie - witamy serdecznie :>

Opublikowano

Kolejny bezsensowny temat, który zaraz przerodzi się w miejsce flamewaru. Sam sobie odpowiedziałeś w pierwszym poście co myślimy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...