Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pytanie dotyczące podstaw i zakupu Fify 14 :)

Loraks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :)

Myślę ostatnio nad zakupem Fify 14 i muszę zacząć od tego co jest do gry w Ultimate Team potrzebne ? Mam już konto Origin i mam go pobranego.I mam także dylemat czy lepiej kupić Fifę właśnie na Originie czy normalnie w jakimś sklepie ? Bo gdy bawiłem się w Fife 13 potrzebny był kod z pudełka. Chyba że jak zakupię te Fife na Originie to nie będę musiał tego używać czy gdzieś mi wyślą ? :D

Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi napisał jak to działa i jakby instrukcję (Taką mini) od początku :) I przepraszam za moją zupełną nie wiedzę na temat Fify ale jestem naprawdę zielony w temacie Fify :D

Opublikowano

Nie ważne gdzie kupisz. Czy to będzie wersja cyfrowa (klucz do aktywacji na Origin+pobieranie na Origin), czy wersja pudełkowa (klucz do aktywacji na Origin+płyta z grą bez konieczności pobierania). Klucz musisz aktywować na platformie Origin by wgl grę zainstalować. Jak kupisz grę na Origin przez sklep EA to dostaniesz ją albo w formie automatycznie aktywowanego produktu na platformie, lub na email klucz do aktywacji. Kupujesz w sklepie pudełko również dostajesz klucz do aktywacji. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...