Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prace konserwacyjne?

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś przeczytałem taki komunikat na battelogu że 10 grudnia od godziny 09:30 przez 3h będzie battlelog nieczynny, natomiast jeśli o 09:25 wejdziemy na serv będziemy mogli grać na niem przez czas konserwacji.

Tylko że nie jestem pewien czy UTC to polski czas?

BATTLELOG WILL BE DOWN FOR MAINTENANCE STARTING 2013-12-10 09:30 (UTC) AND RUNNING FOR 3 HOURS. DURING THIS TIME, BATTLELOG WILL BE DOWN. IF YOU'RE ALREADY ON A SERVER, YOU CAN CONTINUE PLAYING.

Jeszcze dziś wyszła nowa aktualizacja, tydzień temu też była i też ok 800mb, to dobrze świadczy o DICE/EA ciągle pracują nad bf4.

4015567.png

Pozdro.

Opublikowano

Gra jest nowa i pełna bugów, więc powinni nad nią pracować.

Takie prace konserwacyjne są często w nowych grach komputerowych.

Mało osób o tej godzinie gra, więc nie będzie wielkiego problemu z tymi pracami konserwacyjnymi.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Większość dzieciaków/dorosłych będzie w pracy bądź sql. Za pewne też mają average players per hour. Ustawiają godz gdzie jest najmniej graczy i dla tego mnie ludzi chodzi wkurzonych ;p.

Ale jak przedmówca to dobrze świadczy o DICE oraz EA. Chociaż ciągle sądzę że bf4 to maszynka do kasy;p

graphic.png
Opublikowano

U mnie ten patch tylko pogorszyl sprawe bo gra sie teraz dluzej mi wczytuje i bardziej migaja miejsca na mapie jak patrze na nie z daleka ( ten sam blad mialem w bf3. Wiecie jak go naprawic? Mam 8gb ramu radeona 7870 i i5 2500k) oraz dalej mam crashe gry tylko na szanghaju ; (

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Większość dzieciaków/dorosłych będzie w pracy bądź sql. Za pewne też mają average players per hour. Ustawiają godz gdzie jest najmniej graczy i dla tego mnie ludzi chodzi wkurzonych ;p.

Ale jak przedmówca to dobrze świadczy o DICE oraz EA. Chociaż ciągle sądzę że bf4 to maszynka do kasy;p

Może masz trochę racji z tą kasą: dodatki, Premium, edycja przedpremierowa, battlepacki, bronie, ulepszenia wyglądu, a gra jest słaba w porównaniu do oczekiwań.

Jednak gra się świetnie i gra jest niezła.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

U mnie ten patch tylko pogorszyl sprawe bo gra sie teraz dluzej mi wczytuje i bardziej migaja miejsca na mapie jak patrze na nie z daleka ( ten sam blad mialem w bf3. Wiecie jak go naprawic? Mam 8gb ramu radeona 7870 i i5 2500k) oraz dalej mam crashe gry tylko na szanghaju ; (

Też mam takie bugi z mapami, ale nie zawsze, i na pewno to nie wina kompa bo ostatnio składałem sobie nowy mocny sprzęt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...