Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Komputer do 500 zł? ŻART? NIE!

ThePerzot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey wszystkim :) Potrzebuje kompa do Max 500 zł dla małego kuzyna, który chce zacząć przygodę z grami ale nie wiadomo czy mu sie nie znudzi i nie pójdzie w odstawkę :X Próbowałem szukać jakiś używek na allegro ale kompletnie sie na tym nie znam dlatego proszo o to was :) Było by bardzo miło gdyby to były link do całych komputerów a nie składanie go, bo raczej nie chce się w to bawić..

Pozdrawiam :)

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Świetna oferta ale gdyby nie udało sie wylicytować to proszę o jakies inne :)

A i mam pytanko, jest szansa, że na komputerze za 500 zł (nie na tym podanym przez Haitza)

poszło by Call Of Duty 4 na jakiś sensownych ustawieniach graficznych :)?

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

Opublikowano

Haitz widzę, że się orientujesz w tych sprawach więc mógłbyś podać jeszcze jakąś aukcje?

Najlepiej ie licytacjkę :) Ewentualnie możesz mnie tez nakierować jak szukać takich aukcji :)

Z góry dziękuję ;)

r718w5.png

Opublikowano

Same syfy na tym allegro, spróbuj ten wylicytować.

Poczekaj może ktoś inny ci coś poda

graphic.png

Opublikowano

Wiesz napisał 900. Ale do 700 można utargować (trzeba mieć umiejętności targowania. To taki dar od Boga).

Jeśli dołożysz 200 zł to z tego pc nawet fajna maszyna gamingowa może być, nie pogra w bf3/4 itd itp. ale w CODA spokojnie. Tylko spytał bym się dokładnie jaki jest to zasilacz.

graphic.png
Opublikowano

Ja bym dołożył ale to nie komputer dla mnie i nie z mojej kasy :)

Rodzice kuzyna nie chcą wykładać większej ilości pieniędzy na

to co za miesiąc może się kurzyć :x Także jeżeli nie wylicytuje tego

to prosił bym o podanie jakiegoś kompa do 500 zł z kup teraz :)

r718w5.png

Opublikowano

allegro.pl/hp-dc7600-2x2-8ghz-2gb-80gb-hdd-dvd-win-xp-pro-pl-i3746774754.html i do tego karte HD5450 i styknie :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

No właśnie :/ tylko karta...

To są już dodatkowe koszty :/

@EDIT

Znalazłem takie coś :)

http://allegro.pl/intel-c2d-e7300-2x2-6ghz-3gb-500gb-9600gt-dvd-vhb-i3775402186.html

Lepszego chyba nie znajdę więc nie wiem czy brać :X

//Linki wychodzące kodujemy

r718w5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...