Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

skarpetki

viamrimar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wart wgole dropic skarpetki ktore sa dosepne wczasie eventu na pl(glob)?

Istnieja jeszcze jakies exp boty lub chociaz mobery działające aktualnie na pl(glob)?

Czy modkamera jeszcze dziala na pl(glob)?

Jak robic zeby sie nei narobic a nadropac tych skarpetek?

Czy jesli jest taki bot to mozna go zminimalizowac i robic cos innego w tym czasie?

Chyba tyle... dawno nie gralem, a kolega mi pisze zeby zaczol to dropic bo ponoc zmianki z tego leca czy inne wartosciowe no ale serio...?

Opublikowano

Wiesz co odpuść sobie grę bo jak to czytam to nie muszę cię znać żeby stwierdzić że jesteś leniem któremu nawet się nie chce poszukać co działa a co nie wszystko jest w odpowiednim dziale.

1. Chyba jak chcesz wrócić żeby dropić zmianki czy dodania bonów to chyba warto a w IS swoje kosztują.

2. Tak istnieją poszukaj sobie

3. Chyba najbardziej pojeba** pytanie

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

wystarczy zobaczyć datę aktualizacji

4. EQ na pierwszy lvl +9 i mobber hack i waithack, ewentualnie exp bot

5. Istnieją nawet w kamer modzie masz taką funkcję z włączonym auto potem i jak wyżej

6. Ja pie**ole jak z ciebie flegmatyk,

http://board.pl.metin2.gameforge.com/board2430-metin2-og%C5%82oszenia/board2205-eventy-i-konkursy/2596802-event-%C5%9Bwi%C4%85teczny-2013/#post10869986
Opublikowano

Opłaca się. Dziś miałem 5 szkat i wydropilem 1 owoc życia a reszta yang. Więc dziś uważam było kiepsko ,ale myślę, że jutro będzie jakiś kamyk.

Opublikowano

Opłaca się, kamyczki możesz zdobyc.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Czesc, Dzis mialem ok. 6 szkat.

Otworzylem i drop:

100k, 10k, owoc zycia, zwoj korekcji, kamien duchowy, zmianka :)

a wiec plecam

Opublikowano

Polecam bardzo brac udzial.. Caly czas robie nowe postacie na 6 kontach i m2bob sam sobie dropi.. Co 10 minut zmieniam postacie na tych 6 kontach i heja dalej. W te 2 dni juz mam 8 zmianek 3 dodania i mnostwo syfku. Na takim evencie latwo sie wybic :)

Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolny rozmiar obrazków

* dowolną ilość adresów URL

* dowolną ilość linii

Opublikowano

Mi ta misja z modem zajmuje 5 minut. Robie postac biore z magazynu glewie i rekawice ide po misje nim wbije 5-7 lev mam 5 skarpet. Minusem jest to ze trzeba j yangi przekladac a z tych skrzynek G*** leci. Juz chyba 1,5 h stracilem a tylko dodanie zmianka i kd co przy takiej ilosci jest po prostu smieszne tym bardziej ze dodanie i zmianka poleciala z pierwszych 2 skrzynek.

Teraz postanowilem ze dropie 110 skarpet i co dzienn tylko logam i kilkam zeby dal mi prezent. Po skonczeniu eventu otwieram wszystko

u1lc.png
Opublikowano

Ja zrobiłem w ten sposób iz główną postacią zalozylemb gildie i wplacam expa jak najszybciej żeby nie dobić powyżej 4 lvl zrobiłem 2 konto na którym mam 5 postaci ninja by szybko poprzez lur rozwalac i gites przekładam sobie EQ przex dozo ( na 3 postacie 2 kamole ) 5 skarpet dropo mi ok w 10 min bez rękawicy :)

Troche nie logiczne zdania sory nie mam czasy na rozbudowane ODP :)

Opublikowano

e tam po co wojem jak mozna poprostu ninja lukiem sobie lurujesz nie potrzebujesz zadnego wierzcha ani pelerynek. Bron- sztylety +6 wystarczaja jedno machniecie i i tak pieski,wilki,dziki giną do tego blekitna szata+5,6 najlepiej z kd przysp, i helm +5,6 to wystarcza bambi daje ci 1,5k pz wiec i tak pz nie schodzi. Wojem bys musiał biegac w te i na zad bez sensu strata czasu a glewia +9 kolejna strata kasy na serwerze A..cos tam (nie pamietam nazwy ) masz takie porownanie kamol 10-13kk a na taka glewie wydasz 2-5kk. Ale sam zdecyduj :D u mnie sie to sprawdza.

chyba ze chcesz jakis botów uzywac to co innego, woj sie bardziej nada :D

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...