Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno auta

Pro Evilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam do was pytanie.

Warto kupic teraz to porshe 911 gt3 rs czy lepiej poczekac do nastepnej rotacji?

Dodam tez ,ze nie mam duzo czasu na gre a zalezy mi na jakims dobrym aucie ,ktorym mozna cos wygrac. Myslicie ,ze w czwartek dodadza jakies lepsze auta?

I jeszcze jedno pytanie; nissana silve mozna od teraz kupic przez caly czas bez wzgledu na rotacje?

A moze warto kupic el camino ss i do nastepnej rotacji dozbierac do 2mln na auto z klasy A?

Czy naprawde el camino jest tak dobry jak o nim mowia?

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Kupuj Porsche, bo lepszego wozu za IGC już raczej w najbliższym czasie nie dadzą.

To pierwszy i chyba w najbliższym czasie jedyny wóz, który da się stuningować do klasy S i którym można tam wygrywać.

Nissan Silvia jest normalnie dostępny za IGC do kupna.

El Camino jest bardzo dobry, według mnie to najlepszy wóz do ucieczek w klasie B.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...