Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LG Swift L5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Ostatnio (Dziś) Zakupiłem sobie LG Swift'a L5 zainteresował mnie LG Tag+ (NFC) u wszystkich którzy prezentują LG Swifta L5 na YouTube (i innych portalach) w Menu jest Aplikacja "LG Tag+" lecz ja jej nie mam D; Gdy przyłożę Tag do tyłu Telefonu (w miejsce gdzie jest napis NFC) To pokazuje mi się na ekranie "Zebrałeś Tag.. [...]" i jest Tag (Napis coś w stylu "tag://") lecz nie moge z tym nic zrobić... Dodam, że jutro podłączę się pod Wi-Fi i poaktualizuję aplikację, itp. Smartfon to dokładniej: LG Swift L5 E610

Pozdrawiam!

Opublikowano

@up Wchodzę w Ustawienia Systemu -> Opcje Bezprzewodowe -> Więcej -> NFC -> Włącz, o jakie ustawienia Ci chodzi? Gdy włączę NFC mam tylko "Android Beam" ale to jest do wymiany danych, czyli coś co mnie nie interesuje

Moim zdaniem ta ikonka "LG Tag+" Powinna być cały czas w menu... lecz czemu jej nie ma?

Opublikowano

@up Ja teraz nie podłączałem się do sieci... Neta z SIM nie odpalę bo mi kasy szkoda a na jutro muszę ją mieć. W widżetach ani w pobranych jej nie mam...

Wszystko jasne, LG Tag+ Terzba pobrać z "Dodatkowe Aplikację" :)

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...