Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dobry zestaw dla szturma ?

KonradMustang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już wybrałem co kupię.

[szturmowiec]

[L85A2]

Modyfikacje:

- Lufa Predator (celność +3, zasięg +3)

- Magazynki Viper (obrażenia +3, naboje +6)

- Kolba Thunderobolt (poręczność +4)

- Celownik Rapidaim Reddot

Ewentualnie dokupię Famasa ^^ ale to gdy zdobęde ten 21 lvl. żeby nie przepłacać ;p

L85A2 - 18889F

Zestaw 7999F = Mp-412 REX - M4A1 - Magazynki Viper - Luneta Rapidaim Reddot - Lufa Predator - Kolba Thunderobolt.

Suma: 26888F , i jest żyleta

Warto inwestować ? Będę grał od 0 LVL takim czymś ^^

Ewentualnie do Famasa kupiłbym M145 ;p

Opublikowano

Chyba już nie ma możliwości kupić m145 jak się nie myle. Jedynie losy. Hmm do famasa jedynie reddot, do l85a2 m145. Ja tam nie widze sensu robić takiego prebuya, ten pakiet z m4 jest spoko, pograsz nim fajnie i skill zdobędziesz.

Opublikowano

Przed nerfem to byla kosiara xD teraz to zlom

jak mam polecic to polece m4 chyba najlepsza bron dla szturma nawet na 30 lvl :D

i ostatnio wygralem 416 w DD i nie powiem ale przyjemnie sie gra.

Opublikowano

Skoro sie na to uparles to bierz tylko nie miej pretensji jak bedziesz chcial kogos zabiac ,a tu tylko ze 2-3 kulki z magazynu trafia... ;)

Jak widzisz to kazdy radzi ci wziasc pakiet M4a1 i ja tez bym go wzial ,na start bardzo dobry ,potem na 3poziimie bierzesz Aek'a i kosa niemilosierna ;)

Jak ci starczy to bedziesz mogl potestoeac pakiet z M416 + M1911 ,moze i drogi ,ale jestes ustawiony do konca gry (jak panie z Ea cos nie spierdziela :p )

Piteraskwiat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...