Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy można zablokować internet drugiej osobie?

DeGreZet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sytuacja wygląda tak: gram sobie rankeda w Smite, nasz team znacząco wygrywa, a ja carruje grę ze statami 9/2. Nagle coś się psuje i trace połączenie z grą. Gdy próbuje się ponownie zalogowac to pisze mi, że nie można połączyć z serwerem. Następnie włączam przeglądarkę i pojawia się kuminikat "Brak dostępu" i prośba o uwierzytelnienie (należy podać jakieś hasło i nick). Spostrzegam, że kontrolka internetu na moim pasku Windows jest czerwona i pisze brak dostępu do internetu. Po kilku minutach internet znowu zaczyna działać (bez mojej ingerencji), a dzieje się to oczywiście kilka sekund po zakończeniu gry. Pszypadeg? Nje sondze...

Takie coś przydarzyło mi się już drugi raz podczas grania rankeda i śmiem twierdzić, że stał za tym jakis zdolny gracz wykorzystując furtkę w słabych zabezpieczeniach bety.

Może mi ktoś powiedzieć czy takie coś jest możliwe?

76561198044354237.png

Opublikowano

nie jest to mozliwe masz badziewny internet i tyle też czasami mi wywali na kilka minut ale to raczej nie ingerencja gracza

A jest mozliwe, że to wina jakiegoś firewalla czy programu? Może po prostu mam pecha, ale troche to dla mnie dziwne...

76561198044354237.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...