Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon wybór.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) mam taką sytuację , zaproponowano mi w Orange telefon z tabletem bardzo tanio za to że mam u nich już stacjonarny , internet oraz telewizję. Mam do wyboru 3 telefony :

-Samsung Galaxy Trend

-Sony Xperia J

-Huawej Ascend G510

Chciał bym aby mój telefon był szybki , miał dość spoty wyświetlacz , no i żeby ogólnie gierki na nim działały płynnie (oczywiście chodzi mi o bardziej wymagające tytuły niż Angry Birds). Więc czy brać któryś z tych telefonów czy może sobie odpuścić ta ofertę.

test___anime_signature_by_crazyjackie-d5

Opublikowano

Trend taka sama kupa jak ta jotka. Najwydajniejszy będzie te Huawei, ma większy i lepszy wyświetlacz.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Ludzie co wy gadacie? Wy strzelacie i liczycie na like czy co? Same głupoty, oczywiście, że Huawei będzie najlepszy, ponieważ jest najwydajniejszy i ma największy ekran.

Opublikowano

Trend ma :

1.00Ghz procek

728 Ramu

-lepszy ekran(więcej kolorów, jakość wykonania)

Huawei ma:

1.20 Ghz procek

-512 Ramu (gorszej jakości matryca, mniej kolorów)

Trend to Trend w końcu Samsung, bierz go.

Opublikowano

Nie rób z siebie idioty, proszę cię... Jakość wykonania? W Samsungu? Trend ma jednordzeniowy procesor z Adreno 200, Huawei ma dwurdzeniowy procesor z Adreno 203. Poza tym ma lepsza baterię, LEPSZY ekran IPS, gdy Trend ma zwykły TFT, jedyne w czym Trend jest lepszy to niezauważalnie więcej RAMu i troszeczke większe zagęszczenie pikseli o 15 ppi... Nie znasz się? Proste - nie pisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...