Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

net w tel

Ups...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupilem sobie w orange 100mb neta narazie tak dla testu i teraz nam do was pytanie na ile mi to starczy? Gdy bede siedziec na stronach typu mpc.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Ups ja mam 100mb neta w T Mobile i styka mi na cały miesiąc. Oczywiście przeglądam tylko stronki, a nie oglądam filmiki na yt.

9368_gold.png

Opublikowano

kupilem sobie w orange 100mb neta narazie tak dla testu i teraz nam do was pytanie na ile mi to starczy? Gdy bede siedziec na stronach typu mpc.

gdy bedziesz wchodzil na przeglądarkę to na długo ci to nie starczy zalecam korzystanie w takiej sytuacji z tapatalka jeśli chcesz przeglądać np mpcforu

Opublikowano

ja mam pakiet 100 mb w orange i starcza mi na 1 miesiąc a intensywnie przeglądam internet (dzienne może 2 godziny) pobierz na smartfona przeglądarke opera mobile. wyłączasz wyświetlanie zdjęć, i w ustawieniach androida wyłączysz dane w tle i git. opera zmniejsza zużycie pakietu internetowego bardzo skutecznie. korzystam tak z Ok. 10 miesięcy i pobrało mi 910mb a zaoszczędziło 17gb(tak pisze w operze) bardzo polecam tą przeglądarkę

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...