Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Farmienie nożem

KonradMustang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc od początku. Mam konto medyka 21 lvl i zwiadowcy 10lvl

Na medyku mam:

MG36 + Rapid + Thunderobolt

Ubranie jakieś tam ;p

Zwiadowca:

L96A1 + VIPER + RANGE (Celownik nie znam dokładnej nazwy) + Predator.

Lecz na medyku mam naj wynik 40k. Grałem na Czitach , mam bana na 1 serwerze chyba ^^.

Planuje:

-Format kompa i grać dalej w BF P4F bez czitów od nowa. Ale farmić Nożykiem. Kupić XP-BOOST 50% i Credits. I na jedna rundkę nożykiem około 10k points. Co daje 15k

Na 20 lvl potrzeba jakieś 2.000.000 points. Musiał bym zrobić jakieś : 133 rundki.

Czy za farmienie nożykiem byłby ban ?

Opublikowano

Chodzi ci o StatSpadding ?

Nie, nie i jeszcze raz nie.

Dostaniesz bana z miejsca.

Masz bana na jednym serwerze.

Ja jestem pewien że masz bana na pbbans lub ggc. Serdecznie pozdrawiam

Opublikowano

Hmm... Zapewne grać. Teraz nie można spadzić bo jest takie cos jak t4g. Niby małe gnojki ale bana moją wlepić.

Poprostu graj uczciwie jeśli się boisz o swoje konto.

Opublikowano

Jako główną polecam szturmowca. Póki co, on ma najlepsze bronie. Medyk jest zapomniany przez EA (niestety) i juz nie ma broni op.

Jak coś wychodzi to zawsze pierwsze na szturmowca.

Potem jest mechanik i zwiadowca.

Opublikowano

Szturmowiec ssie*

Ale najłatwiej się nim gra, prawda.

Co do łatwego expienia, to bierzesz helkę i na DV nawalasz 15k expa na rundę, trochę skilla poćwiczysz i lvl sam się wbije :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Za 50 zł możesz grać "fajnie" na dwóch klasach :) Kupujesz fundsów za 45 zł. Dodatek 93r pakujesz w zwiadowce. W nim też kupujesz pakiet z l96a1. Główne konto niech będzie szturmowiec. Na nim nowy pakiet z 416 carabine (masz już fajną pukawke) jedyne co ci brakuje to jakieś dodatki, ale dla nich też możesz kupić jakiś pakiecik z dobrymi(krefdjur) :) I na snajpie potrzebowałbyś najwyżej lufe precyzyjną, jest teraz w pakiecie z m24, który drogi nie jest . Reasumując 50-75 zl i masz czym grać na twóch klasach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...