Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] kolejny pakiet na szturmowca z OP bronią! (czas zagrać w coś innego)

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, właśnie zobaczyłem, że wprowadzili nowy OP pakiet a w nim :

-416carabine

-m1911 elite

-celownik holograficzny

+jakieś tam ubranka,

kosztuje 7999 funds

Kompletnie nie jest wart tej ceny, no ale cóż zapewne dzieci będą miały radoche, szczególnie te z niskimi lvl'ami

Jest to dowód, że chyba już czas..

Jutro pędzę do sklepu po moh2010 i cod mw 2 + dirt 3 HAHAHA

POZDRO :D

Opublikowano

Czemu op? Słabiutki zestawik, no może 416 carbine jest w miarę dobry. Reszta to badziewie za mega wysoką kwotę, którą lepiej przeznaczyć na pakiet celnego i xp boosta :D

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

-416carabine

-m1911 elite

-celownik holograficzny

+jakieś tam ubranka,

kosztuje 7999 funds

Kompletnie nie jest wart tej ceny, no ale cóż zapewne dzieci będą miały radoche, szczególnie te z niskimi lvl'ami

MoH 2010: status: ssie. Zbugowany 3 razy mocniej od bf:play4free

Cod mw 2: status: ssie. Ostatnim sensownym codem był cod 4 lub cod 2. To były czasy jak grało się w 1 lub 2. Mają klimat i ludzie do dzisiaj grają nawet w coda1. Od coda mw2 w góre (inne części) są takie same. Dokładnie takie same. Multi jest bardzo takie same. Jedynie single się różni. Polecam kupić na steamie pakiet cod1+cod2+cod:united offencive (mod na czołgi, rangi i nowe bronie:D )

Wgl MoH ssie. Polecam bf3 oraz bad company 2.

Chcesz zmarnować kase na te 2 gry to prosz. Potem będzie płacz i ubolewanie. Dirta 3 gorąco polecam. Piotr Fronczewski

Czytała Elżbieta Czubówna.

A teraz... POZDRO :D

Opublikowano

HAHA mam bc 2 i do jest kupaa nie warte 1 grosza, a co do bf3 to sprzęt nie pozwala, przekonam się jak je kupię, zastanawiam się jeszcze nad black opsem zamiast mw2

PS. Elżbieta Czubówna ? to ta od filmów przyrodniczych ? xD

PS.2

post-962895-0-29093600-1386609920_thumb.jpg

Opublikowano

BC2 jest najlepszą częścią battlefield aby 3 jest lepsza o 4 nie wspomnę bo masa bugów(zwykłe gówno :D). W BC2 bawiłem się świetnie, rozumiem Cie teraz trudno tam o dobre ratio :) ale nie hejtuj dobrego :P.

Opublikowano

HAHA mam bc 2 i do jest kupaa nie warte 1 grosza, a co do bf3 to sprzęt nie pozwala, przekonam się jak je kupię, zastanawiam się jeszcze nad black opsem zamiast mw2

Black ops jak wspomniałem wcześniej, również ssie.

Btw przepłacisz bo moh2010 był w wakacje za 3 zł xD

Tak nie wartego zbugowanego shitu nie widziałem dawno. ;)

Opublikowano

@qwerty No to cóż mógł byś mi polecić kolego ?

Chce sobie postrzelać, bfbc2 nie lubię bo grają tam same lvl 30-50 i ciężko jest a po 2 to nie znoszę takiej świecącej grafiki, aż oczy bolą..

Opublikowano

-416carabine

-m1911 elite

-celownik holograficzny

+jakieś tam ubranka,

kosztuje 7999 funds

Przyjmę twoje konto xD

A poza tym nie jest jakiś op ale taki pakiet mogli by walnąć np. na medyku a nie znowu szturm.

@down mnie tak bardzo nie boli bo i tak nie wydałem na grę ani złotówki m.in dlatego mam staty 7/20 xD

Opublikowano

Sprzedam moha, klucz nówka nieśmigany na Steama xD

A tak na serio, to niech od razu zniosą limity lvl na odblokowanie broni, będzie łatwiej i mniej nerwów człowiek straci...

Jak dla mnie to przesadzili z tym m1911, ale to tylko moje zdanie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Matko tylko napisałem że moha chce kupić to już 3 osoby mi chcą go sprzedać, pragnę przypomnieć, że na forum jest ZAKAZ handlu z tego co wiem, a gierki nabywam w sklepach aby mieć co na półeczkę postawić :D

@Snowe ja snajpić nie umiem, dlatego chciałem kupić pakiet z vss ale stwierdziłem, że już dość kasy wydałem na tą grę, teraz tylko lvl po wbijać :D

Opublikowano

Na pułeczkę to możesz sobie postawić dyplom, czy puchar, a nie pudełko, anyway za 50 groszy nie kupisz gry z pudełkiem :P

A o zakazie handlu wiem, dlatego też napisałem potem A tak na serio.

Ale albo oni zaczęli czytać moje posty, albo sami w końcu doszli do wniosku, że holo>red dot.

Cena fajna, bo jakby się chciało zrobić sam unlock m1911 elite, to by to nieźle pociągnęło po kieszeni, a tak mamy gratis inne "OP" rzeczy :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

@surasmen ty mi tu nie czaruj cudeńko

Hej gram sobie przed chwilką i tak: jedna runda patrze a tu 800xp do 19 lvl a druga i już 4000xp.... WTF?

@Czaka

CO? Ja jestem autorem tematu i ja chyba powinienem decydować czy coś jest na temat czy nie, ale ok jak chcesz, do teraz o każdą sprawę będę tworzył nowy temat i tyle, a wgl. zamykaj se bo już mnie wkurzać zaczynasz myślisz, że jesteś święta krowa ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...