Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] LISTA AUTORSKICH SKRYPTÓW BY TYNEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LISTA AUTORSKICH SKRYPTÓW BY TYNEK

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Lista na chwilę obecną mieści jeden skrypt, lecz w ciągu tygodnia, myślę że to się zmieni.

Kilka słów ode mnie:

Proszę o słabszą krytykę, w skripcie bawię się dopiero 1-2 tygodnie, więc nie oczekujcie diamentu.

1. CodeReward

Plugin wprowadza na serwer kody , które mogą przepisać gracze, za jakieś itemy bądź za darmo. Możemy także ustawić treść kodu oraz nagrody za dobre przepisanie.

Permisje:

- kod.uzyj (Pozwala przepisać kod; komenda /kod <treść>)

- kod.admin (Pozwala włączać oraz wyłączać przepisywanie kodów)

DL:

http://wklej.org/id/1201746/

Propozycje oraz porady proszę pisać w odpowiedziach :)

dsa

Opublikowano

skrypt to nie plugin.. zapamietaj..

Co masz na myśli?

Skript jest chujowszy niż ustawa przewiduje...

P.S

SPIS to minimum 3 skrypty.

W ciągu tygodnia uzupełnie... pisałem.

dsa

Opublikowano

2 tygodnie xD? po takim czasie po większych staraniach ludzie piszą skrypty na hardcore, pvp lub inne większe skrypty xD

Daj mi jakąś propozycję skryptu, to mogę podjąć się wyzwaniu ;)

dsa

Opublikowano

Napisz skrypt na Questy (Zadania). Będzie można je odbierać od przykładowo villagera, który znajdywał by się na spawnie. Oczywiście za wykonanie zadania jakaś nagroda :)

Opublikowano

20 minut nauki skript'a i reszta to same proby zrobienia czegos samemu wszedzie juz takie cos jest pozdro... ja po 30 minutach nauki tego syfu robilem koledze skript na 800 linijek...

Opublikowano

Bardzo ładnie opracowany temat. Widać, że umiesz wszystko zrobić ładnie bez grafiki. Skrypty sa bardzo przydatne i są łatwe w konfiguracji.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Może jakiś skrypt na sojusz lub małą mini grę. Na obecną chwilę 1. skrypt to mało. Postaraj się go zaktualizować

Dziękuję za opinię :)

Napisz skrypt na Questy (Zadania). Będzie można je odbierać od przykładowo villagera, który znajdywał by się na spawnie. Oczywiście za wykonanie zadania jakaś nagroda :)

Szczerze Ci powiem, że myślałem nad takim skryptem, ale mój pomysł był bliski tego, bo chciałem zrobić takie coś na tabliczkach. Dzięki za propozycje :)

ja po 30 minutach nauki tego syfu robilem koledze skript na 800 linijek...

Heh, co pomarzył.

Bardzo ładnie opracowany temat. Widać, że umiesz wszystko zrobić ładnie bez grafiki. Skrypty sa bardzo przydatne i są łatwe w konfiguracji.

Dziękuję za bardzo miłą opinię.

dsa

Opublikowano

Heh, co pomarzył.

Sluchaj jak sie jest idiota i nie zna podstaw angielskiego to uczy sie tak latwego nazwe to jezyka okolo 2 tyg. to juz nie jest moja wina.. mozesz sie uczyc tego po polsku lecz z gory odradzam bo na tym nie zarobisz, gowno sie nauczysz i do niczego nie jest to potrzebne to wole juz poswiecic kilka miesiecy na nauke jezyka java lub java script i cos z tego miec.

Opublikowano

Skrypt na ranking z systemem ELO.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ranking_szachowy

Dzięki, przyda mi się.

OK! Mam pomysł na skrypt pt. "Daily Quest" chodzi tu o to, że u villagera będziemy mogli zrobić co 1 dzien misję, tylko pojawia się tu pytanie:

Jaka to ma być misja?

Czekam na wasze propozycje :)

Sluchaj jak sie jest idiota i nie zna podstaw angielskiego to uczy sie tak latwego nazwe to jezyka okolo 2 tyg. to juz nie jest moja wina.. mozesz sie uczyc tego po polsku lecz z gory odradzam bo na tym nie zarobisz, gowno sie nauczysz i do niczego nie jest to potrzebne to wole juz poswiecic kilka miesiecy na nauke jezyka java lub java script i cos z tego miec.

Uważasz, że jestem idiotą?

dsa

Opublikowano

mogę Ci dać pomysłów kilka fajnych skryptów ^^ jeśli byłbyś zainteresowany ich wykonywaniem odezwij się na PW =)

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...