Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]MCP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo, mam problem, i to bardzo wkurfiający. Z kolegą siedzimy nad edytowaniem minecrafta do parkoura, i mamy problem, gdyż zeedytowaliśmy już plik .class, przy czym zapisaliśmy, lecz nie odpala się startclient w MCP (Tzn odpala się, ładuje się chwile, ale nie włącza grę, tylko poprostu wyskakują jakieś linijki XMV coś tam no i trzeba zamknąć program bo pisze "Kliknij dowolny przycisk" ;p )

Probujemy metod, ale nie ogarniamy ich, ktoś wie na czym polega błąd?

Opublikowano

Mam rozwiązanie. Napiszi cośtam, potem włącz jakiś XMV i chyba będzie dobrze.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Nie śmieszne. Jesli nie wiesz o co mi chodzi to nie komentuj w tym temacie.

Ale raczej wątpię żeby ktokolwiek wiedział o co ci chodzi opisując problem w ten sposób. Plików .class nie powinno się edytować ręcznie, po za tym skąd wiadomo w czym jest błąd bez znajomości logów (to co pokazało się w oknie wiersza poleceń).

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ręcznie w decompilerze (to oczywiste).

http://fotowrzut.pl/1WE326QOO8
po tym jeszcze są pare linijek czegoś takiego i "Aby koontynuować nacisnij dowolny przycisk" i kończy program.

Nie ma to jak wklejic ostatnia linijke stack trace'a....

Jestem programista html

Opublikowano

Ręcznie w decompilerze (to oczywiste).

http://fotowrzut.pl/1WE326QOO8
po tym jeszcze są pare linijek czegoś takiego i "Aby koontynuować nacisnij dowolny przycisk" i kończy program.

Nic dziwnego że nie działa. Do kompilacji służy kompilator, a nie dekompilator. Po za tym radziłbym wgrać mcp od nowa (poprawnie) i zastosować się do lepszego poradnika, bo ten z którego korzystałeś jest dziwny i wmawia że należy edytować pliki .class.

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...