Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent dla dzieck

hendyman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym się to dziecko interesuje ?

Piłka / Korki / Fifa 14 / Grand Theft Auto ( GTA ) / PlayStation / XBOX ... Można wymieniać i wymieniać .. napisz bardziej do ilu zł albo coś :P

Opublikowano

To zależy czym się interesuje :P

Może jakąś grę na PC, klocki LEGO, konsole Playstation/Xbox.

Napisz do ilu zł ma być ten prezent.

Opublikowano

W dzisiejszych czasach, dzieci nie wiedzą co to dobra książka i mają problem z płynnym czytaniem, bo komputer.

Polecam kupić jakąś super, ciekawą książkę, która może sprawić więcej frajdy niż gra komputerowa. Ja osobiście polecam serię Harrego Pottera.

Ogólnie Potter nie jest napisany trudnym językiem i sądzę, że 10 latek nie będzie miał z nim problemów. Powiem tylko, że ta seria bardzo pozytywnie wpływa na myślenie i ma bardzo ciekawe elementy, które ciągną nas do dalszego czytania.

Krótko mówiąc ma coś takiego, jak trucizna z MAK DONALDA: Składnik, przez który chce nam się jeść jeszcze bardziej i więcej .

9368_gold.png

Opublikowano

W dzisiejszych czasach, dzieci nie wiedzą co to dobra książka i mają problem z płynnym czytaniem, bo komputer.

Polecam kupić jakąś super, ciekawą książkę, która może sprawić więcej frajdy niż gra komputerowa. Ja osobiście polecam serię Harrego Pottera.

Ogólnie Potter nie jest napisany trudnym językiem i sądzę, że 10 latek nie będzie miał z nim problemów. Powiem tylko, że ta seria bardzo pozytywnie wpływa na myślenie i ma bardzo ciekawe elementy, które ciągną nas do dalszego czytania.

Krótko mówiąc ma coś takiego, jak trucizna z MAK DONALDA: Składnik, przez który chce nam się jeść jeszcze bardziej i więcej .

Szczerze to co do HP miałbym dylemat bo i tak większość już oglądała film i nie chciałoby się czytać o tym samym.

Ja bym polecił całą serię "Wiedźmin"

A co do innych rzeczy to klocki LEGO są dobrym prezentem :)

Tak samo piłka. Ale stawiam jak Omek na książkę.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Szczerze to co do HP miałbym dylemat bo i tak większość już oglądała film i nie chciałoby się czytać o tym samym.

Ja bym polecił całą serię "Wiedźmin"

A co do innych rzeczy to klocki LEGO są dobrym prezentem :)

Tak samo piłka. Ale stawiam jak Omek na książkę.

Saj tutaj się mylisz. W filmach jest przeważnie zawarty główny wątek, bez rozwinięcia akcji pobocznej. np: Czytałem wszystkie części HP i oglądałem wszystkie części filmu. Dopiero Insygnia Śmierci najbardziej odzwierciedlają książkę. Reszta, jak np. Czara Ognia ? Po 10 minutach wyłączyłem film, bo już 1 scena to przeskoczenie o 40 stron, do tego wydarzenia całkowicie nie zgadzające się z tym co zawarte jest w książce.

Mimo wszystko czytanie książek poprawia umiejętność czytania, ortografii, które są na prawdę teraz ważne.

9368_gold.png

Opublikowano

2 panowie wyżej widzę, że lubią zajrzeć głębiej :3

Polecam harry potter, ja dostałem na komunię i książka ma o wiele ciekawsza historię niż film, ponadto rozwija wyobraźnię.

Opublikowano

jeśli gra w minecrafta i nie ma premium to giftcode będzie dla niego najlepszym prezentem ;____; , piłkarzyki, jakąś grę, piłkę, stół do ping ponga nie wszystko musi wiązać się z grami i komputerem, można kupić zupełnie inny prezent z którego będzie zadowolony + jaką kwotę jesteś w stanie przeznaczyć na prezent?

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

I chcecie zrobic kolejnego no life ? chcecie zrobić z niego dziecko neo ? Jego rodzice powinni mu kupić dinozaury itp repliki klocki a nie świat fikcyjny potem dzieci skaczą z 3 piętra bo myślą że mają moce ... jakiego xboxa dla 10 latka ? kup mu klocki i 1 godzina komputera no ludzie a potem takie państwo .Niech rozwija pasje rysuje sam żałuje że życie spędziłem na kompie co mu da ten komputer ?

Opublikowano

Kup mu jakieś klocki, książkę czy coś, bo potem jak sobie siedzę w szkole i idą takie 10-latki z podstawówki (jestem w 1 gim. i mamy podstawówkę połączoną z gimnazjum gdzie na dolnym piętrze jest stołówka) i słyszę "A ja ku**a dostałem te za*****te GTA V, i ku**a będę na********ł po 5 godzin dziennie" nie dosłownie, ale mniej więcej coś takiego kiedyś usłyszałem...

img.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...