Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Coś dla mnie

PowciU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj, otóż znudziła mi się gra już na PL. Dlaczego? Gdzie by nie popatrzeć, to turki i ten ich język, i to ksucie :angry: . Najgroszy jest język, więc poszukuje serwera prywatnego KTÓRY NIE JEST PVP Mogą być tam jakieś eventy pvp, ale żeby nie był on taki typowy pvp.Żeby nie było za prosto, nie instant lvl, oraz żeby nie było chyba tak to się pisze Pay to Win czy coś takiego(Płacisz za AP i wygrywasz) tylko dropienie. :D
W skrócie:
Co ma nie być
-Serwera PVP.
-Pay to win(?)
A co ma być
-Serwer do expienia PvE(?)
-Nie za trudno ale i nie za prosto. :)
-Postawiono na drop.
Co było by fajnie

-Polska gildia*jeśli można napisać po której stronie*.

Najważniejsze jest to żeby serwer nie był PVP.

28u5tsm.jpg  

Opublikowano

Mało już serwerów takich żeby dało rade grać bez AP , ale Polacy i bez tego dają rade

Sanctuary Shaiya Polecam bardzo dobry serwer Kilka Polskich Gildi

Dark of Darknes też sporo ludu PvP i Polaków

Haven Popularny serwer i to nawet w Polsce typowy Hard , ale jego minusem jest to , że stoi długo i bardzo dużo koxów .

Ja osobiście ci polecam wpisać w Google "Shaiya serwery prywatne " tam masz link to Top100 i top200 serwerów jest co szukać i wybierać na pewno znajdziesz coś dla siebie .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Tak jak kolega wyżej. Haven to dobry serwer, lecz jest tam trochę za dużo tych "koxów".
Od siebie to mogę jeszcze polecić Shaiya Wicked, nie wiem czy są tam Polacy, bo dawno nie grałem, ale serwer jest całkiem ciekawy :)

2ldvyfd.jpg

Opublikowano

Okej, a znacie jakiś typowy serwer do expa czy coś w tym stylu? :)

28u5tsm.jpg  

Opublikowano

Okej, a znacie jakiś typowy serwer do expa czy coś w tym stylu? :)

Typowy do exspa nie ma są tam , ale to niemieckie ja na nich osobiście nie grałem bo za niemieckim nie przepadam , ale angielskich wersji nie ma poz MidleEarth , ale to też nic ciekawego wszędzie max lvl wbija się w 1dzien lub dostaje się od razy a jeżeli chcesz więcej jeszcze możesz Polskiego priva zobaczyć Victoria Shaiya .

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...